Kristiansund BK Mjondalen Bahis Tahmini 24.06.2021

Norveç Eliteserien’de 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Kristiansund evinde, Mjondalen ile karşılaşacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden yayınlanacak.

Kristiansund ile Mjondalen zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Kristiansund galibiyetinin 1.80, beraberlik tercihinin 3.75, Mjondalen galibiyetinin ise 4.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kristiansund Deplasmanda Kaybetti

Kristiansund’un galibiyet serisi, geçtiğimiz hafta Haugesund deplasmanında sona erdi. İlk yarısı golsüz biten maçta, ikinci yarıda yedikleri 3 golle puan almayı başaramadılar. Norveç Eliteserin’de üst üste 5 maçlık galibiyet serisi sonlanan Christian Michelsen’in öğrencileri, lider Bodo Glimt’in 5 puan gerisinde yer alıyor. 3. Sırada yer alan Kristiansund, bu hafta Mjondalen ile karşı karşıya gelecek.

Mjondalen Zorlanıyor

Mjondalen, son haftalarda galibiyet almakta zorlanmaya başladı. Ligin ilk haftasında konuk oldukları Sandefjord deplasmanında 3-0 kazanan Mjondalen, daha sonrasında oynadığı 5 karşılaşmada da galibiyet çıkartamadı. Geçtiğimiz hafta Isachsen’de konuk ettikleri Stromsgodset ile 1-1 berabere kaldıklarını belirtelim. Norveç Eliteserien’de üst üste 5 maçtır kazanamayan Vegard Hansen’in öğrencileri, 6 puan ile 13. Sırada yer alıyor.

Maç Bilgileri

Kristiansund BK – Mjondalen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın nesine.com sitesnden canlı yayınlanacak. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi K. Hagenes. Mücadele Kristiansund Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mjondalen’de Skistad’ın sakatlığı bulunuyor.

Kristiansund BK’nin ilk 11’i Belli mi?

Kristiansund BK’nin muhtemel kadrosu: McDermott, Ulvestad, Hopmark, Erik Ulvestad, Sormo, Willumsson, Nilsen, Strand Nilsen, Diop, Bye, Gjertsen, Coly

Mjondalen’in ilk 11’i Belli mi?

Mjondalen’in muhtemel kadrosu: Makani, Walstad, Nakkim, Johansen, Sveen, Brochmann, Ovenstad, Erik Stavas, Brustad, Stokke, Sebulonsen

İddaa Tahmini

Mjondalen, son haftalarda galibiyet alamıyor. Üst üste 5 maçtır kazanamıyorlar. Kristiansund, geçen hafta kayıp yaşadı ama Mjondalen karşısında telafi yapmalarını bekliyorum. İç sahada Mjondalen’i mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.60

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kristiansund’un kazanmasını bekliyordum. Son sıradaki Brann’ı tek golle geçtiler.