Günün İddaa Kuponu 25.06.2021

25 Haziran Cuma günü için fikstürde yer alan 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Şili – Paraguay: MS 1, 2.01 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; 25 Haziran Cuma günü Copa America A Gurubu‘nda, Şili ile Paraguay karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 03:00’te sahne alacak maçın yayın ekranı Haber Global. Copa America A Gurubu’nun ilk 3 haftasından namağlup 5 puanla çıkmayı başaran Şili, lider Arjantin’in ardından en iyi performansı ortaya koydu. Arjantin ve Uruguay karşısında 1-1’lik beraberlikler alan ekip, Bolivya karşısında ise 1-0 kazandı. Eduardo Vargas 2 gol, 1 asistle takımının gol yükünü sırtlarken, Brereton ise 1 gol, 1 asistlik bir performans sergiledi. Kalesinde sadece duran toplarla 2 gol gören Şili, akan oyunda rakiplerine gol şansı tanımadı. Copa America’ya iyi bir başlangıç yapan Martin Lasarte’nin öğrencileri, Paraguay maçı öncesi hem savunma hem de hücum performansıyla güven veriyor. Copa America A Gurubu’nda, Arjantin, Şili, Uruguay ve Bolivya ile yer alan Paraguay, Eduardo Berizzo yönetiminde 2 maçtan 3 puan çıkarabildi. Bolivya karşısında 1-0 geriden gelerek 3-1 kazanmayı başaran konuk ekip, rakibinin ilk yarıdan 10 kişi kalmasıyla birlikte ikinci yarı oyunun hakimi olmayı başarırken, mücadele eşit sayılarla devam ederken, Paraguay iyi bir performans sergileyemedi. Arjantin karşısında ise rakip kaleye gitmekte zorlanan ekip, 1-0’lık mağlubiyetle sahadan ayrılırken, rakibine çok daha fazla gol bulma şansı verdi. A Gurubu’na 3 puanla başlasa da, 180 dakikadır iyi performanslar sergilemeyen Paraguay’ın, Şili karşısında işi zor. Hem hücum hattında hem de savunmada rakibinin çok üzerinde bir performans ortaya koyan Şili, namağlup performans grafiğini galibiyetle taçlandıracak ve Paraguay’ı 3 puanla geçecektir.

Bolivya – Uruguay: H2, 1.52 (iddaa) – 1.79 (Bets10) ; 25 Haziran Cuma günü 00:00‘da, Bolivya ile Uruguay karşı karşıya gelecek. Copa America A Gurubu mücadelesi, Haber Global ekranlarından naklen yayınlanacak. Bolivya, Copa America A Gurubu’nun ilk 2 haftasından puan çıkaramadı. Cesar Farias ve öğrencileri, Paraguay karşısında 3-1, Şili karşısında ise 1-0’lık skorlarla mağlup oldu. Paraguay karşısında Erwin Saavedra’nın 10. Dakikada attığı penaltı golüyle 1-0 öne geçmeyi başaran ev sahibi, rüya gibi bir başlangıca imza atarken, ilk yarının son dakikalarında Cuellar Mendoza’nın oyundan atılmasıyla birlikte Paraguay maçı kabusa döndü. 3 golde de hem savunma hem de kaleci Cordano telafisi olmayan hatalara imza attı. Şili karşısında ise oyuna ortak olmayı başaramayan Bolivya, haftayı 1-0’lık mağlubiyetle tamamlarken, çok daha farklı bir skordan ucuz kurtuldu. Bolivya savunması Copa America’ya iyi bir başlangıç yapamadı. Copa America’nın en güçlü hücum hattından birine sahip olan Uruguay, ilk 2 haftada sadece 1 gol atmayı başarırken, A Gurubu’na kötü bir başlangıç yaptı. İlk hafta gurubun lideri Arjantin’e 1-0 kaybeden Oscar Tabarez’in öğrencileri, Şili karşısında ise 1-0 geriye düşerken, Suarez ile skoru eşitledi. 180 dakika sonunda 1 puanla yetinen Uruguay, hücum hattında beklediğimiz performansı henüz sergileyemedi. Cavani ve Suarez gibi kendi takımlarının en güçlü silahları, Milli takımda iyi bir başlangıç yapamazken, Arjantin maçına oranla Şili karşısında daha etkili bir hücum anlayışıyla karşımıza çıkan Uruguay, Bolivya karşısında ilk galibiyetini almak istiyor. Uruguay Milli takımı, ilk 2 haftadan galibiyet çıkaramadı. Güçlü kadro potansiyelini sahaya yansıtmayı başaramayan konuk ekip, güçsüz Bolivya karşısında daha etkili hücum performansıyla ilk galibiyetine ulaşacaktır.

Lilleström – Rosenborg: MS 2, 1.42 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; 25 Haziran Cuma günü İddaa fikstüründe yer alan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde, Lilleström‘ün rakibi Rosenborg. Arasen Stadı’nın ev sahipliği yapacağı maçın başlama saati 21:00. Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta Tromsö deplasmanına konuk olan Lilleström, Lehne Olsen’in golleriyle 2-1 kazandı. Olsen 5 golle takımının galibiyet adına en büyük silahı olurken, ev sahibi Haugesund galibiyetinin ardından yükselişini sürdürdü. Lige üst üste 2 mağlubiyetle başlayan Lilleström, rakip filelere gol göndermeyi başarmasına rağmen, Stromsgodset ve Viking karşısında farklı mağlubiyetlerden kurtulamamıştı. Son 4 haftadan ise 3 galibiyetle ayrılmayı başaran ekip, yeni yükseldiği Eliteserien Ligi’ne adapte olmaya başladı. Konuk ekip Rosenborg, lider Bodo/Glimt ile puan farkını 1’e indirme fırsatını değerlendiremedi. Geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Sarpsborg’a 1-0’lık skorla teslim olan Rosenborg, liderin 2 puan kaybettiği haftadan puansız ayrıldı ve zirve ile fark 4’e yükseldi. Son 2 haftada mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Age Hareide ve öğrencileri, ilk 9 hafta itibariyle ilk kez üst üste 2 maçtan puan çıkaramadı. 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan toplamayı başaran Rosenborg, deplasmanda toparlanarak zirve ile puan farkının açılmasına engel olmak istiyor. 9 maçın 8’inde gol atmayı başaran ekip, son maçta rakip fileleri havalandırmayı başaramasa da, golcüleriyle tekrar toparlanacak güçte. 9 hafta sonunda ilk kez üst üste 2 mağlubiyet alarak zirveden uzaklaşan Rosenborg, deplasmanda kötü gidişata dur diyecek ve Lilleström engelini 3 puanla geçecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.33

Bets10 Bahis Oranı: 9.64