İtalya – Avusturya İddaa Tahmini 26.06.2021

EURO 2020 Son 16 Turu‘nda, İtalya‘nın rakibi Avusturya. Wembley Stadı‘nın ev sahipliği yapacağı mücadele, 26 Haziran Cumartesi günü Türkiye saati ile 22:00‘de, TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, İtalya galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.00, Avusturya galibiyetine ise 7.55 oran belirlemiş durumda. İddaa ise dev maçta ev sahibine 1.35, beraberliğe 3.45, konuk ekibe ise 5.80 oran veriyor.

İtalya 30 Maçtır Kaybetmiyor

İtalya Milli takımı, EURO 2020 Son 16 Turu’na 30 maçlık yenilmezlik serisiyle geldi. Roberto Mancini önderliğinde 2018 Dünya Kupası hezimetini unutan İtalyanlar, 30 maçtır mağlubiyet yüzü görmezken, son 11 maçını gol dahi yemeden galip tamamladı. EURO 2020 A Gurubu’nda temsilcimiz Türkiye, Galler ve İsviçre ile mücadele eden İtalya, 3 maçtan galip çıkmayı başarırken, attığı 7 gol karşılık, rakiplerine gol sevinci yaşatmadı. Gurup performansının ardından Fransa ile birlikte şampiyonluğun favorisi haline gelen ev sahibi, özellikle orta saha hakimiyetiyle rakipleri karşısında dikkat çekerken, savunma ve hücum hattında da aynı başarı gelince, İtalya Milli takımı harika bir turnuva geçiriyor. Ev sahibinde Avusturya maçı öncesinde Immobile ve Locatelli guruplarda attıkları 2’şer golle takımının en fazla gol atan isimleri.

Avusturya Son 16’da

Franco Foda ve öğrencileri, EURO 2020 C Gurubu’ndan istediğini aldı ve Son 16 biletini 3 maç sonunda cebine koydu. Avusturya Milli takımı EURO 2020 serüvenine Kuzey Makedonya karşısında merhaba derken, sahaya 3’lü savunma anlayışıyla çıkan ekip, 3-1’lik galibiyetle birlikte iyi bir başlangıç yaptı. Hollanda karşısında ise 3’lü savunma anlayışı konuk ekibi 2-0’lık mağlubiyete sürüklerken, son hafta Ukrayna karşısında kazanmak zorunda olan Avusturya, savunma anlayışını değiştirdi ve 4 savunmacıyla sahaya çıkarken, Ukrayna karşısında Baumgartner’in golüyle 1-0 kazandı. C Gurubu’nu 2. Sırada tamamlayan Avusturya, Son 16 Turu’nun sürpriz takımları arasına girerken, en zorlu eşleşmelerden biriyle karşı karşıya kaldı. Avusturya favori İtalya karşısında sürpriz arayacak.

Maç Bilgileri

İtalya– Avusturya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İtalya’da Florenzi’nin sakatlığı bulunuyor. Avusturya’da ise Lazaro sakat.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Alessandro Florenzi, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Leonardo Spinazzola, Manuel Locatelli, Jorginho, Nicolo Barella, Domenico Berardi, Lorenzo İnsigne, Ciro İmmobile.

Avusturya’nın ilk 11’i Belli mi?

Avusturya’nın muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Stefan Lainer, David Alaba, Martin Hinteregger, Aleksandar Dragovic, Sasa Kaladzjic, Ilsanker, Schlager, Sabitzer, Gregoritsch, Christoph Baumgartner.

30 maçtır kaybetmeyen, son 11 maçtır gol yemeden kazanan İtalya, harika performansını Avustruya karşısında alacağı farklı galibiyetle taçlandıracak ve Çeyrek Finalist olacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 2.08

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.64

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: EURO 2020’nin favorilerinden İtalya, favori çıktığı Avusturya maçının normal süresini golsüz beraberlikle tamamlarken, uzatmalarda skoru 2-1’e getirerek Çeyrek Finalist olmayı başardı.