Lilleström – Rosenborg İddaa Tahmini 25.06.2021

25 Haziran Cuma günü İddaa fikstüründe yer alan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde, Lilleström‘ün rakibi Rosenborg. Arasen Stadı’nın ev sahipliği yapacağı maçın başlama saati 21:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lilleström galibiyetine 3.50, beraberliğe 3.40, Rosenborg galibiyetine ise 2.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.75, 2.5 Alt 2.10 olarak verilmiş.

Lilleström Deplasmandan 3 Puanla Döndü

Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta Tromsö deplasmanına konuk olan Lilleström, Lehne Olsen’in golleriyle 2-1 kazandı. Olsen 5 golle takımının galibiyet adına en büyük silahı olurken, ev sahibi Haugesund galibiyetinin ardından yükselişini sürdürdü. Lige üst üste 2 mağlubiyetle başlayan Lilleström, rakip filelere gol göndermeyi başarmasına rağmen, Stromsgodset ve Viking karşısında farklı mağlubiyetlerden kurtulamamıştı. Son 4 haftadan ise 3 galibiyetle ayrılmayı başaran ekip, yeni yükseldiği Eliteserien Ligi’ne adapte olmaya başladı.

Rosenborg Fırsatı Değerlendiremedi

Konuk ekip Rosenborg, lider Bodo/Glimt ile puan farkını 1’e indirme fırsatını değerlendiremedi. Geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Sarpsborg’a 1-0’lık skorla teslim olan Rosenborg, liderin 2 puan kaybettiği haftadan puansız ayrıldı ve zirve ile fark 4’e yükseldi. Son 2 haftada mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Age Hareide ve öğrencileri, ilk 9 hafta itibariyle ilk kez üst üste 2 maçtan puan çıkaramadı. 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan toplamayı başaran Rosenborg, deplasmanda toparlanarak zirve ile puan farkının açılmasına engel olmak istiyor. 9 maçın 8’inde gol atmayı başaran ekip, son maçta rakip fileleri havalandırmayı başaramasa da, golcüleriyle tekrar toparlanacak güçte.

Maç Bilgileri

Lilleström – Rosenborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi O. Nilsen. Mücadele Åråsen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lilleström takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Rosenborg cephesinde ise Henriksen ve Vecchia’nın sakatlığı bulunuyor.

Lilleström’ün ilk 11’i Belli mi?

Lilleström’ün muhtemel kadrosu: Craninx, Ogbu, Slordahl, Matthew, Svendsen, Dransnes, Asen, Gustavsson, Kairirnen, Olsen, Ranger.

Rosenborg’un ilk 11’i Belli mi?

Rosenborg’un muhtemel kadrosu: Hansen, Eyjolfsson, Reitan, Hovland, Hoff, Holmquist, Holse, Andersson, Molins, Zachariassen, Ceide.

9 hafta sonunda ilk kez üst üste 2 mağlubiyet alarak zirveden uzaklaşan Rosenborg, deplasmanda kötü gidişata dur diyecek ve Lilleström engelini 3 puanla geçecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rosenborg zirve yarışında kan kaybetmeye farklı mağlubiyetle devam ederken, Lilleström harika bir iç saha galibiyetine imza attı.