Brezilya – Şili İddaa Tahmini 03.07.2021

Copa America‘ya ev sahipliği yapan Brezilya, Nilton Santos Stadı’nda Şili ile Çeyrek Final maçına çıkacak. 3 Temmuz Cumartesi günü 03:00‘te sahne alacak maçın yayın ekranı Haber Global.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Brezilya galibiyetine 1.35, berberliğe 4.95, Şili galibiyetine ise 9.55 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.24, beraberliğe 3.80, konuk ekibe ise 6.60 oran veriyor.

Brezilya Namağlup Çeyrek Finalist

Copa America’ya ev sahipliği yapan ve turnuva öncesi favori olarak gösterilen Brezilya Milli takımı, B Gurubu’nu 4 maç sonunda 10 puanla tamamlarken, Çeyrek Final öncesi Copa America’nın favorisi olmaya devam etti. Guruba 3-0’lık Venezuela galibiyetiyle başlayan Tite’nin öğrencileri, Peru karşısında 4-0, Kolombiya karşısında ise 2-1’lik galibiyetler alarak fişi erken çekti. Son hafta Ekvador karşısına Çeyrek Final biletini garanti altına alarak çıkan Brezilya, Militao’nun golüyle 1-0 öne geçtiği maçı 1-1’lik beraberlikle tamamladı. Rotasyonlu bir kadro ile sahaya çıkan ve Çeyrek Final maçına odaklanan Brezilya, guruplarda attığı 10 golle hücum hattında güven veriyor.

Şili Guruplarda Etkisiz Kaldı

Copa America B Gurubu’nda Martin Lasarte yönetiminde mücadele eden Şili, 4 maçtan 2 beraberlik, 1 galibiyet, 1 mağlubiyetle 5 puan toplarken, 4. sırada yer aldı. Arjantin, Uruguay ve Paraguay’ın gerisinde kalan konuk ekip, Bolivya’dan daha iyi bir performans ortaya koyunca Çeyrek Finalist olmayı başardı. Son haftaya 2. Sıra fırsatıyla giren Şili, Paraguay’a 2-0 mağlup olarak fırsatı değerlendiremezken, Copa America’nın favorisi Brezilya ile eşleşti. Gurupta sadece 3 gol atmayı başaran konuk ekipte, Vargas 2, Brereton 1 gol atmayı başarırken, Şili hücum hattından istediği verimi almayı başaramadı. Kalesinde ise 4 gol gören ekip, sadece en alt sıradaki Bolivya karşısında kalesini gole kapatabildi.

Maç Bilgileri

Brezilya – Şili Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Haber Global kanalından Türkiye saati ile 03:00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nilton Santos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Brezilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Brezilya’nın muhtemel kadrosu: Ederson, Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Reanan Lodi, Douglas Luiz, Arhur, Everton Riberio, Richarlison, Roberto Firmino, Neymar.

Şili’nin ilk 11’i Belli mi?

Şili’nin muhtemel kadrosu: Claudio Bravo, Paulo Diaz, Guillermo Maripan, Jean Beausejour, Mauricio Isla, Erick Pulgar, Cesar Pinares, Arturo Vidal, Jean Meneses, Felipe Mora, Alexis Sanchez.

Çeyrek Final mücadelesinde iki takımında maça temkinli başlayacağını ve tur umudunu sürdürmek adına 90 dakika savunmada iyi performanslar sergileyeceği düşünüyorum. Mücadelede tercihim 2.5 alt seçeneği.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.66

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.94

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brezilya tek golle Yarı Finalist. Ev sahibi 46. dakikada Lucas Paqueta ile galibiyet golünü bulurken, zorlu mücadelede 2.5 gol barajı aşılmadı. Kazananları tebrik ederiz.