Çekya Danimarka İddaa Tahmini 03.07.2021

EURO 2020 çeyrek final maçında, Çekya ile Danimarka karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma saat 19.00’da TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Çekya ve Danimarka arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Çekya kazanır 4.05, beraberlik 3.30, Danimarka kazanır ise 2.08 olarak açıklanmış.

Çekya’da Yüzler Gülüyor

Çekya’da yüzler gülüyor. EURO 2020’de D Grubunda yer alan Çekya, grupta İngiltere, Hırvatistan ve İskoçya ile karşılaşmıştı. Grupta oynadıkları 4 karşılaşmada 3 puan toplayan Çekya, grubu en iyi 3. Olarak tamamladı ve son 16 turuna kaldı. Son 16 turunda Hollanda ile eşleşen Jaroslav Silhavy’nin öğrencileri, sürpriz bir sonuca imza attı ve Hollanda’yı 2-0 ile geçerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde ise Danimarka ile eşleştiler. Hollanda karşısında galibiyeti getiren goller, Tomas Holes ve Patrik Schick’ten geldi. Çekyalı golcü attığı 4 golle, Çekya’nın en golcü oyuncusu konumunda.

Danimarka Farklı Kazandı

Danimarka, EURO 2020’de B Grubunda mücadele etmişti. Grupta Finlandiya, Belçika ve Rusya ile karşılaştılar. Grupta tek galibiyetini Rusya karşısında alan Danimarka, rakibini 4-1 ile geçmeyi başarmıştı. Bu galibiyet ile grubu 2. Sırada tamamladılar ve EURO 2020’de son 16 turuna yükseldiler. Son 16 turunda Galler ile karşılaşan Kasper Hjulmand’ın ekibi, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrılarak dikkat çekti. Galler’e 4 gol atmak, kolay bir iş değil. Galler galibiyeti ile çeyrek finale yükselen Danimarka, Çekya ile eşleşti. Çekya daha zorlu bir rakip ve Danimarka’nın işi pek kolay değil.

Maç Bilgileri

Çekya – Danimarka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Çekya'nın ilk 11’i Belli mi?

Çek Cumhuriyeti’nin muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, Vladimir Coufal, Tomas Kalas, Alex Kral, David Zima, Jan Boril, Tomas Soucek, Vladimir Darida, Jakub Jankto, Lukas Masopust, Patrick Schick

Danimarka'nın ilk 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Jakim Mahle, Andreas Christensen, Simon Kjaer, Thomas Delaney, Daniel Wass, Jonas Older Wind, Pierre Emile Höjbjerg, Mathies Jensen, Martin Braithwaite, Yussuf Poulsen

İddaa Tahmini

Birbirine denk iki takımın karşılaşması. En uygun seçim ilk yarı beraberliğine yönelmek. İlk 45 dakikada taraflar birbirine üstünlük kuramaz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.81

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 1.97

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor