Peru – Paraguay İddaa Tahmini 03.07.2021

Copa America‘da Çeyrek Final heyecanı devam ederken, 3 Temmuz Cumartesi günü, Peru ile Paraguay karşı karşıya gelecek. 00:00‘da sahne alacak maçın yayın ekranı Haber Global.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Peru galibiyetine 2.85, beraberliğe 2.90, Paraguay galibiyetine ise 2.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.16, KGYOK 1.70 oran kazandırıyor.

Peru Kritik Maçta Kazanmayı Bildi

Peru Milli takımı Copa America B Gurubu’nda, Brezilya, Kolombiya, Ekvador ve Venezuela ile mücadele ederken, 4 maç sonunda topladığı 7 puanla gurubu 2. sırada tamamladı. Gurup serüvenine kötü bir başlangıç yapan ev sahibi, ilk hafta Arjantin’e 4-0 mağlup olurken, 2-1’lik Kolombiya galibiyetiyle birlikte çabuk toparlandı ve son 2 haftada gelen Ekvador galibiyeti ve Venezuela galibiyeti Çeyrek Final biletini getirdi. Sadece son maçta kalesini gole kapatabilen Ricardo Gareca’nın öğrencileri, 4 maçta 5 gol atabildi. Son maçta kaybetmesi halinde guruba veda edecek olan Peru, en alt sıradaki rakibi Carrillo’nun golüyle mağlup etmeyi başarırken, 3 puana rağmen Çeyrek Final öncesi sergilenen futbol güven vermedi.

Paraguay Çeyrek Final Şansını İyi Değerlendirdi

Eduardo Berizzo’nun öğrencileri Copa America A Gurubu’ndan Çeyrek Final biletiyle çıkmayı başardı. Arjantin, Uruguay, Şili ve Bolviya ile 4 maça çıkan Paraguay, 2 galibiyet, 2 mağlubiyetle 6 puan toplamayı başarırken, gurubu 3. sırada tamamladı. Attığı 5 gole karşılık, kalesinde 3 gol gören konuk ekip, Bolivya ve Şili karşısında farklı skorlarla galibiyete uzanırken, Arjantin ve Uruguay karşısında ise gol atamadan mağlup oldu. Copa America’nın zayıf halkaları arasında yer alsa da Çeyrek Final şansı bulan Paraguay, denk güçteki rakibi Peru karşısında bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyor.

Maç Bilgileri

Peru – Paraguay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Haber Global kanalından Türkiye saati ile 00:00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olímpico Pedro Ludovico Teixeira Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Peru takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Paraguay cephesinde ise Bareiro’nun sakatlığı bulunuyor.

Peru’nun ilk 11’i Belli mi?

Peru’nun muhtemel kadrosu: Pedro Gallese, Aldo Corzo, Renato Tapia, Luis Abram, Anderson Santamaria, Yoshimar Yotun, Christian Cueva, Pedro Aquino, Edison Flores, Andre Carrillo, Gianluca Lapadula.

Paraguay’ın ilk 11’i Belli mi?

Paraguay’ın muhtemel kadrosu: Anthony Silva, Fabian Balbuena, Alberto Espinola, Gustavo Gomez, Junior Alonso, Oscar Romero, Angel Lucena, Gaston Gimenez, Angel Romero, Richard Sanchez, Antonio Sanabria.

Copa America Çeyrek Final mücadelesinde, Peru ve Paraguay’ın Yarı Final umutlarını kolay kaybetmeyeceğini ve bitiş düdüğüyle birlikte skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.93

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.75

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika sonunda 6 gol ve 2 kırmızı karta sahne olan mücadelede, iki takımda 3’er gol katkısı vererek, 10’ar kişi kalırken, penaltılara giden mücadelede tur biletini Peru aldı. Kazananları tebrik ederiz.