Norrköping Malmö İddaa Tahmini 03.07.2021

İsveç Allsvenskan’da Cumartesi günü 2 maç var. Günün ilk maçında lider Malmö deplasmanda, Norrköping’e konuk olacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve bets10 sitesinden ekranlara gelecek.

Norrköping ile Malmö takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranlarını inceleyecek olursak Norrköping galibiyetine 3.40, beraberlik tercihine 3.40, Malmö galibiyetine ise 2.20 verildiğini görüyoruz.

Norrköping Sürpriz Peşinde

Norrköping, son haftalarda İsveç Allsvenskan’da kötü sonuçlar alıyor. Degerfors ile 1-1 berabere kalan Norrköping, Varbergs’e 2-1, Elfsborg’a ise 1-0 mağlup olmuştu. İsveç Allsvenskan’da üst üste 3 maçtır galibiyet alamayan Rikard Norling’in ekibi, bu 3 maçlık süreçte ise sadece 1 puan toplayabildi. 8 hafta sonunda 11 puan toplayan Norrköping, bu hafta lider Malmö ile karşılaşacak. Maç öncesinde Norrköping’te Henrik Castegren kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Malmö’den Üst Üste Galibiyetler

Malmö, üst üste aldığı galibiyetler ile İsveç Allsvenskan’da liderliğini sürdürüyor. Ligde oynadıkları son maçta Örebro deplasmanında 2-1 kazanan Malmö, son 3 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. İsveç Allsvenskan’da ise son 5 maçta yenilgi yaşamadılar. 9 hafta sonunda 20 puan toplayan John Dahl Tomasson’un öğrencileri, liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta Norrköping’e konuk olacak Malmö’de Anel Ahmedhodzic kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Norrköping – Malmö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nya Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Norrköping’te Henrik Castegren kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.Malmö’de Anel Ahmedhodzic kart cezalısı.

Norrköping'in ilk 11’i Belli mi?

Norrköping’in muhtemel kadrosu: Oscar Jansson, Linus Waglqvist, Viktor Agardius, Kevin Alvarez, Marco Lund, Ari Skulason, Isak Johannesson, Sead Haksabanovic, Ishaq Abdulrazak, Alexander Fransson, Jonathan Levi

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Marko Johansson, Jonas Knudsen, Lasse Nielsen, Anel Ahmedhodzic, Jo Inge Berget, Felix Bejimo, Veljko Birmancevic, Anders Christiansen, Antonio Colak, Pavle Vagic, Ola Toivonen

İddaa Tahmini

Malmö, maçın favorisi. Son 5 maçta 13 puan toplayan Malmö, üst üste 3 maçtır da kazanıyor. Norrköping deplamanında da Malmö’yü galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.87

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider Malmö, beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Norrköping deplasmanında 3-2 kaybettiler.