Göteborg Elfsborg İddaa Tahmini 05.07.2021

İsveç Allsvenskan’da Pazartesi günü 2 maç var. Üst üste 5 maçtır berabere kalan Göteborg evinde, Elfsborg ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Göteborg ile Elfsborg zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Göteborg galibiyetinin 2.60, beraberlik tercihinin 3.15, Elfsborg galibiyetinin ise 2.85 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Göteborg Beraberliklere Alıştı

Göteborg, son haftalarda üst üste beraberlikler almaya başladı. Bu sezon İsveç Allsvenskan’da son 5 maçından da beraberlik ile ayrılan Roland Nilsson’un ekibi, sadece 1 galibiyet alabildi. Ligin ikinci haftasında AIK Stockholm karşısında kazanan Göteborg, tam 6 haftadır galibiyete hasret. Lider Malmö’nün de bir hayli gerisinde kaldılar. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son maçta Djurgarden işle golsüz berabere kalmışlardı. Bu hafta iç sahada Elfsborg’u konuk edecek Göteborg’ta Patrik Karlsson Lagemyr’ın sakatlığı bulunuyor.

Elfsborg Umutlu

Elfsborg, İsveç Allsvenskan’da zirve takibini sürdürüyor. Ligde oynadıkları son karşılaşmada Norrköping’i 1-0 mağlup etmeyi başardılar. 2 maçlık mağlubiyet serisinin ardından 3 puan sevinci yaşayan Elfsborg, İsveç Allsvenskan’da topladığı 13 puan ile 6. Sırada yer alıyor. Lider Malmö’nün 6 puan gerisindeler. Cumartesi günü Malmö’nün mağlup olmasıyla üst sıra umutlarını arttıran Elfsborg, bu hafta Göteborg deplasmanında 3 puan arayacak.

Maç Bilgileri

Göteborg – Elfsborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gamla Ullevi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Göteborg’ta Patrik Karlsson Lagemyr’ın sakatlığı bulunuyor.

Göteborg'un ilk 11’i Belli mi?

Göteborg’un muhtemel kadrosu: Giannis Anestis, Mattias Bjarsmyr, Alexander Jallow, Jesper Tolinsson, Alhassan Yusuf, Gustaf Norlin, August Erlingmark, Kevin Yakob, Pontus Wernbloom, Tobias Sana, Kolbeinn Sigthorsson

Elfsborg'un ilk 11’i Belli mi?

Elfsborg’un muhtemel kadrosu: Tim Rönning, Frederik Holst, Andre Romer, Johan Larsson, Simon Strand, Joseph Okumu, Christopher Mcvey, Jacob Ondrejka, Robert Gojani, Jeppe Okkels, Per Frick

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Elfsborg, deplasmanda skor bulabilen bir takım. Son 5 maçtır da gol bulmayı başarıyorlar. Göteborg’da iç sahada gol bulabilir. İki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Göteborg, haftayı puansız kapattı. Elfsborg’a iç sahada 1-0 kaybettiler.