Günün İddaa Kuponu 05.07.2021

5 Temmuz Pazartesi günü için Norveç Eliteserien ve İsveç Allsvenskan maçlarından oluşturduğum kuponum hazır.

Göteborg – Elfsborg: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.78 (bets10) ; Göteborg, son haftalarda üst üste beraberlikler almaya başladı. Bu sezon İsveç Allsvenskan’da son 5 maçından da beraberlik ile ayrılan Roland Nilsson’un ekibi, sadece 1 galibiyet alabildi. Ligin ikinci haftasında AIK Stockholm karşısında kazanan Göteborg, tam 6 haftadır galibiyete hasret. Lider Malmö’nün de bir hayli gerisinde kaldılar. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son maçta Djurgarden işle golsüz berabere kalmışlardı. Bu hafta iç sahada Elfsborg’u konuk edecek Göteborg’ta Patrik Karlsson Lagemyr’ın sakatlığı bulunuyor. Elfsborg, İsveç Allsvenskan’da zirve takibini sürdürüyor. Ligde oynadıkları son karşılaşmada Norrköping’i 1-0 mağlup etmeyi başardılar. 2 maçlık mağlubiyet serisinin ardından 3 puan sevinci yaşayan Elfsborg, İsveç Allsvenskan’da topladığı 13 puan ile 6. Sırada yer alıyor. Lider Malmö’nün 6 puan gerisindeler. Cumartesi günü Malmö’nün mağlup olmasıyla üst sıra umutlarını arttıran Elfsborg, bu hafta Göteborg deplasmanında 3 puan arayacak. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Elfsborg, deplasmanda skor bulabilen bir takım. Son 5 maçtır da gol bulmayı başarıyorlar. Göteborg’da iç sahada gol bulabilir. İki takımdan da gol beklentim var.

Djurgarden – Örebro: MS 1, 1.20 (iddaa) – 1.32 (bets10) ; Djurgarden, lider Malmö’nün takibini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Malmö’nün mağlup olması, Djurgarden’ın liderlik umutlarını arttırdı. İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 2 maçta 4 puan bırakan Djurgarden, önce Hammarby ile 2-2, ardından ise Göteborg ile golsüz berabere kalmıştı. Bu sezon ligde tek mağlubiyet yaşayan Kim Bergstrand’ın ekibi, lider Malmö’nün 3 puan gerisinde 2. Sırada yer alıyor. Tele 2 Arena’da oynadığı 4 karşılaşmada 10 puan toplayan Djurgarden, bu hafta Örebro ile karşılaşacak. Örebro, İsveç Allsvenskan’da alt sıralarda yer alıyor. Ligde oynadıkları son karşılaşmada lider Malmö’ye 2-1 kaybettiler. Bu sezon 5. Mağlubiyetini yaşayan Axel Kjall’ın ekibi, sadece 7 puan toplayabildi ve İsveç Allsvenskan’da düşme hattında bulunuyor. Lig sonuncusu Hacken’ın sadece 1 puan üzerindeler. Bu sezon deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Örebro, diğer 3 maçı ise kaybetti. Bu hafta Djurgarden deplasmanında da işleri pek kolay olmayacak. Djurgarden, maçın net favorisi. Malmö’nün mağlup olduğu haftada hata yapmazlar. Djurgarden’dan galibiyet bekliyorum.

Kristiansund – Brann: MS 1, 1.73 (iddaa) – 1.98 (bets10) ; Kristiansund’ta son haftalardaki puan kayıpları devam ediyor. Norveç Eliteserien’de son 3 maçtan galibiyet çıkartamayan Christian Michelsen’in öğrencileri, 4. Sıraya kadar geriledi. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Tromsö deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. Bir önceki hafta ise Mjondalen karşısında 2 puan bırakmışlardı. Molde’nin kazandığı haftada 2 puan bırakan Kristiansund’un lider Malmö ile arasındaki puan farkı 9’a yükseldi. Bu hafta iç sahada Brann’ı konuk edecek Kristiansund’un artık kazanması bekleniyor. Brann, puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Lilleström ile karşılaşan Brann, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Norveç Eliteserien’de üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Brann, ligin dibinde yer alıyor. Bu sezon ligde sadece 1 galibiyeti bulunan Kare Ingebrigtsen’in öğrencileri, tek galibiyetini Stromsgodset karşısında almıştı. Bu hafta Kristiansund deplasmanına konuk olacak Brann’ın puan alabileceğini sanmıyorum. Kristiansund’un artık kazanması gereken bir maç. Ligin dibindeki Brann’ı mağlup etmeyi başarırlar.

Toplam İddaa Oranı: 3.25

Bets10 Bahis Oranı: 4.65