İtalya – İspanya İddaa Tahmini 06.07.2021

EURO 2020‘de ilk finalist, 6 Temmuz Salı günü belli olacak. İtalya ile İspanya arasında sahne alacak dev mücadele, Türkiye saati ile 22:00‘da, Wembley Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi futbol severler TRT 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilir.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, İtalya galibiyetine 10.00, beraberliğe 10.00, İspanya galibiyetine ise 10.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.16, beraberliğe 2.85, konuk ekibe ise 2.75 oran veriyor.

İtalya 32 Maçtır Namağlup

İtalya Milli takımı EURO 2020 Çeyrek Final Turu’nda erken final niteliğinde bir maça çıkarken, EURO 2020’de çıktığı bütün maçları kazanan Belçika karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetle birlikte Yarı Finalist oldu ve İngiltere’nin ardından şampiyonluğun en güçlü adayı oldu. 32 maçlık yenilmezlik serisiyle İspanya karşısına çıkacak olan Roberto Mancini’nin öğrencileri, EURO 2020 A Gurubu’nu gol yemeden 3 galibiyetle tamamlarken, Son 16 Turu’nda Avusturya karşısında normal süreyi 0-0’lık beraberlikle tamamladı. Uzatmalarda oyuna sonradan giren Chiesa ve Pessina 2-1’lik galibiyeti getirirken, İtalya beklenmedik Avusturya sonucunun ardından Belçika karşısında hata yapmadı. İlk yarıyı Barella ve Insıgne’nin golleriyle 2-0 önde kapatan İtalya’da, ikinci yarı kaleci Donnaruma ve savunma hattı harika bir mücadele ortaya koyarken, İtalya Milli takımı Çeyrek Finalist olmayı hak etti.

İspanya İçin Tehlike Çanları Çalıyor

İspanya Milli takımı, EURO 2020’de çıktığı 5 maçın sadece 1’inde 90 dakikayı galibiyetle tamamlasa da, Luis Enrique yönetiminde Yarı Finalist olmayı başardı.  EURO 2020 E Gurubu’na İsveç ve Polonya beraberlikleriyle başlayan kağıt üzerinde favori gösterildiği E Gurubu’nu son hafta aldığı 5-0’lık Slovakya galibiyetiyle 2. Sırada tamamlayan İspanyollar, Son 16 Turu’nda Hırvatistan ve Çeyrek Final Turu’nda ise İsviçre’yi elemeyi başardı. Hırvatistan karşısında son 5 dakikaya kadar 3-1 önde giren ekip, 90 dakika sonunda 3-3’lük beraberliğe razı gelirken, uzatmalarda hata yapmadı ve 5-3 kazandı. İsviçre karşısında ise 1-0 öne geçen ve rakibin 77. Dakika itibariyle 10 kişi yakalayan İspanya, üstünlüğünü koruyamadığı mücadelede penaltılar sonucundan zafere ulaştı ve İtalya’nın rakibi oldu. EURO 2020 serüveni iyi geçmese de, şuana kadar rakiplerinden istediğini alan İspanya, Yarı Finale kadar en iyi performanslarından birini sergileyen İtalya karşısında en zorlu sınavını verecek.

Maç Bilgileri

İtalya– İspanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İtalya’da Florenzi ve Spinazzola sakat. İspanya cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Di Lorenzo, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Emerson, Manuel Locatelli, Jorginho, Nicolo Barella, Domenico Berardi, Lorenzo İnsigne, Ciro İmmobile.

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: David de Gea, Laporte, Jordi Alba, Luis Gaya, Pau Torres, Busquets, Thiago Alcantara, Dani Olmo, Rodri, Ferran Tores, Alvaro Morata.

İngiltere ile birlikte şampiyonluğun favorisi olan İtalya, 32 maçlık yenilmezlik serisini İspanya galibiyetiyle taçlandıracak ve 90 dakika sonunda Wembley kapısını açan galibiyete uzanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.16

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Federico Chiesa’nın 60. dakikada attığı gol İtalya Milli takımını galibiyete yaklaştırsa da, Morata’nın beraberlik golüne engel olamayan İtalyanlar, Final biletini penaltılar sonucunda alabildi.