Arjantin Kolombiya Bahis Tahmini 07.07.2021

COPA America yarı final maçında, Arjantin ile Kolombiya karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 04.00’te başlayacak ve Habe Global kanalından takip edilebilecek.

Arjantin ve Kolombiya arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Arjantin kazanır 1.72, beraberlik 3.45, Kolombiya kazanır ise 5.50 olarak açıklanmış.

Arjantin Güle Oynaya

Arjantin, COPA America’nın favorileri arasında gösteriliyor. Final oynamaları için, önlerinde sadece 1 engel kaldı. COPA America’da çeyrek finalde Ekvador ile karşı karşıya gelen Arjantin, rakibini 3-0 mağlup etti ve yarı finale kaldı. Ekvador savunmasının bireysel hatalarını çok iyi değerlendirip sonuca gittiler. Yarı finalde ise bu kez rakip Kolombiya olacak. Kolombiya karşısında da maçın favorisi olan Arjantin’de gözler, Lionel Messi ve Lautaro Martinez ikilisinde olacak.

Kolombiya Penaltılarla Turladı

Kolombiya, bildiğimiz gibi COPA America’da sadece 1 galibiyet alabildi. 90 dakika sonunda sadece Ekvador karşısında kazanabildiler. B Grubunda yer alan Kolombiya, grubu 4 puan ile 3. Sırada tamamladı. Son 16 turuna kalmayı başara Kolombiya, Uruguay ile normal süresi ve uzatmaları golsüz biten maçta, penaltılarla kazanmayı başardılar ve yarı finale yükseldiler. Yarı finalde Arjantin ile eşleşen Kolombiya’nın sürpriz yapabileceğini düşünmüyorum.

Maç Bilgileri

Arjantin – Kolombiya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Haber Global kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 04.00’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ciudades Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Arjantin'in ilk 11’i Belli mi?

Arjantin’in muhtemel kadrosu: Franco Armani, Lucas Martinez, Gonzalo Montiel, Nicolas Otamendi, Nicolas Tagliafico, Giovani Lo Celso, Nicolas Gonzalez, Leandro Pares, Rodrigo De Paul, Lionel Messi, Lautaro Martinez

Kolombiya'nın ilk 11’i Belli mi?

Kolombiya’nın muhtemel kadrosu: Camilo Vargas, Juan Cuadrado, Johan Mojica, Luis Orejuela, Davinson Sanchez, Jeison Murillo, Jefferson Lerma, Luis Diaz, James Rodriguez, Mateus Uribe, Duvan Zapata

İddaa Tahmini

Arjantin, maçın net favorisi. Kolombiya karşısında kazanmayı başarırlar ve finale yükselirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arjantin, zorlandığı maçtan penaltılarla galip ayrıldı. Kolombiya’yı penaltılarla mağlup ettiler ve COPA America’da finale çıktılar.