Günün İddaa Kuponu 07.07.2021

7 Temmuz Çarşamba günü EURO 2020, Copa America ve Şampiyonlar Ligi Ön Eleme mücadelelerini kupon olarak derledim. Bol şanslar.

İngiltere – Danimarka: MS 0, 3.25 (iddaa) – 3.80 (Bets10) ; EURO 2020‘nin ev sahipleri arasında yer alan İngiltere, Yarı Final maçına Webley Stadı’nda, Danimarka karşısında çıkacak. 7 Temmuz Çarşamba günü Türkiye saati ile 22:00‘da sahne alacak maçın yayın ekranı TRT 1. İngiltere Milli takımı, EURO 2020 Çeyrek Final Turu’ndaki performansıyla rakiplerine göz dağı verdi. EURO 2020 D Gurubu’nu 3 maç sonunda 2 gol 7 puanla tamamlayan İngiltere, Son 16 Turu’nda aldığı 2-0’lık Almanya galibiyetiyle birlikte şampiyonluğun favorisi haline gelirken, Çeyrek Final Turu’nun en farklı galibiyetine ulaştı ve Ukrayna karşısında 4-0’lık galibiyete uzandı. EURO 2020’de tek gol yemeyen takım olarak yoluna devam eden İngiltere, guruplarda gollerini Raheem Sterling ile bulurken, elemelerin en fazla gol atan ismi Harry Kane, son 180 dakikada 3 gol attı. 5 maçtır etkili futbolunun üzerine koyarak devam eden İngiltere, turnuva boyunca çıkabileceği 7 maçın 6’sını iç sahada oynama fırsatı bulurken, tek deplasman maçında Ukrayna’yı mağlup etti. Wembley Stadı’nda final oynama şansıyla Danimarka karşısına çıkacak olan İngiltere, çok formda. Danimarka Milli takımı, EURO 2020 D Gurubu’nda çıktığı 3 maçtan sadece 3 puan almayı başarırken, Son 16 Turu’nun sürpriz takımı olmuştu. Guruplarda alınan kötü sonuçların ilk hafta yaşanan Eriksen’in sakatlığından kaynaklı olduğunu, gurubun son haftasında aldığı 4-2’lik Rusya galibiyet, Son 16’da aldığı 4-0’lık Galler galibiyeti ve Çeyrek Final Turu’nda Çekya’yı 2-1 mağlup ederek ispatlayan Kasper Hjulmand’ın öğrencileri, Yarı Final Turu’nun kağıt üzerinde zayıf halkası olarak gösterilse de, son 3 maçtaki performansıyla rüştünü ispatladı. 270 dakika sonunda 10 gol atmayı başaran Danimarka’da, golcü isim Dolberg harika bir performans sergiledi. Finlandiya mağlubiyetinin ardından etkisini giderek arttıran ve iyi futbolunu skor tabelasına yansıtmayı başaran Danimarka, İngiltere gibi zorlu bir rakiple eşleşse de, Finalist olacak güce sahip. EURO 2020’de Danimarka engelini aşmak oldukça zor. İngiltere Milli takımı EORU 2020’de favori olarak yoluna devam etse de, Danimarka turnuva boyunca rüştünü tarihi bir geri dönüşle ispatladı. İki takımında kolay maç kaybetmeyeceğini ve bu zorlu sınavı uzatmalara taşıyacağını düşünüyorum.

Arjantin – Kolombiya: MS 1, 1.53 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Copa America Yarı Finalistleri Arjantin ile Kolombiya, final için 7 Temmuz Çarşamba günü 04:00‘da karşı karşıya gelecek. Estádio Nacional de Brasília’nın ev sahipliği yapacağı maçın yayın ekranı Haber Global. Tangocular Copa America’da şampiyonluk yürüyüşünü sürdürüyor. Arjantin Milli takımı, A Gurubu’nda, Şili, Uruguay, Paraguay ve Bolivya ile mücadele ederken, 4 maç sonunda 10 puanla gurubu namağlup lider tamamladı. Çeyrek Final Turu’nda ise Ekvador’u 3-0 mağlup etmeyi başaran Lionel Scaloni’nin öğrencileri, rakibine gol pozisyonuna girme fırsatı dahi vermezken, oyunun büyük bir bölümünü rakip kaleye yıkmayı başardı.  Lionel Messi, 1 gol, 2 asistle maça damgasını vururken, turnuvada 4 gole ulaştı ve takımının en üretken ismi oldu. Copa America 2016’da şampiyonluğu final maçında penaltılarla kaçıran Arjantin, 20202’de çok daha emin adımlarla ilerliyor. Copa America B Gurubu’nun son 2 haftasında alınan Peru ve Brezilya mağlubiyetleri Çeyrek Final biletine rağmen Kolombiya cephesinde moralleri bozarken, Uruguay karşısında iyi oynayan ve kaçırdığı gol fırsatlarına rağmen normal süresi 0-0 sona eren maçtan, seri penaltı atışları sonucunda Yarı Finalist olarak çıkmayı başardı. Maç içerisinde Muslera’nın harika performansı Kolombiya’nın galibiyetine engel olsa da, Reinaldo Rueda ve öğrencileri penaltılarda üstünlük kurmayı başardı. İlk 2 haftada Ekvador’u mağlup eden, Venezuela ile berabere kalarak Çeyrek Finalist olan Kolombiya, Arjantin maçı öncesinde tekrar eski günlerine geri dönmeyi başardı. Konuk ekip ilk 180 dakikada kalesini gole kapatmıştı ve Uruguay’a da gol şansı vermedi. Namağlup yoluna devam eden ve Çeyrek Finale damgasını vuran Arjantin, Kolombiya karşısında 90 dakikayı galip tamamlayacak ve final biletini cebine koyacaktır.

Bodo/Glimt – Legia Warszawa: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu kapsamında, Norveç temsilcisi Bodo/Glimt ile Polonya temsilcisi Legia Warszawa karşı karşıya gelecek. 7 Temmuz Çarşamba günü fikstüründe yer alan maçın başlama saati 19:00. Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda, Legia Warszawa ile karşılaşacak olan Bodo/Glimt, Norveç Eliteserien Ligi’nde haftayı puan kaybıyla kapattı. Evinde ağırladığı Viking ile 2-2 berabere kalan ekip, 1-0’lık Sandefjord mağlubiyetinin ardından kötü gidişatını sürdürdü. İlk 5 haftadan namağlup çıkmayı başaran ve 2 hafta önceye kadar Norveç Eliteserien Ligi’nin lideri olmayı başaran Bodo/Glimt, Molde’ye geçilirken yoluna 2. Sırada devam etmek zorunda kaldı. 13 maçta 27 gol atmayı başaran ev sahibi, hücum etkisiyle dikkat çekerken, sezon başında iyi işlere imza atan savunma hattı ise son haftalarda düşüşe geçti. Polonya Ekstraklasa’yı geçtiğimiz sezon Czeslaw Michniewicz yönetiminde şampiyon tamamlayan Legia Warszawa, yeni sezonda Michniewicz ile yoluna devam ediyor. Lig maratonu konuk ekip için henüz başlamazken, Polonya temsilcisi sezonun ilk maçına Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda çıkacak. Kadrosunu büyük ölçüde koruyan konuk ekip, geçen sezon 22 kez rakip fileleri havalandırarak gol krallığına ulaşan Tomas Pekhart’ı kadrosunda tutmayı başarırken, hücum hattına Josue ve Emreli takviyeleri geldi. Geçtiğimiz sezon ligin en iyi savunma performansını sergileyen Warszawa, attığı gol sayısıyla da ligin en etkili takımıydı. Kadro kalitesini korumayı başaran konuk ekibin bu maç öncesi en büyük zorluğu, liginde 13 maçtır mücadele eden bir rakiple karşılaşmak olacak. Norveç Eliteserien Ligi’nde hücum etkisiyle zirve mücadelesi veren Bodo/Glimt, ve kendi liginde iyi hücum performansıyla sezonu kapatan Legia Warszawa’nın ilk maçta gol bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 7.85

Bets10 Bahis Oranı: 11.63