Slovan Bratistalava Shamrock İddaa Tahmini 07.07.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi 1 .Eleme turu ilk maçında Slovan Bratislava evinde, Shamrock ile karşılaşacak. Saat 19.30’da başlayacak karşılaşma nesine.com sitesinden izlenebilecek.

Slovan Bratistalava ile Shamrock zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Slovan Bratistalava galibiyetinin 1.50, beraberlik tercihinin 4.33, Shamrock galibiyetinin ise 6.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Slovan Bratislava Avantajlı

Slovan Bratislava, bildiğimiz gibi Slovakya Süper Ligi’nde mücadele ediyor. Geçtiğimiz sezon 22 hafta sonunda 54 puan toplayan Slovan Bratislava, en yakın takipçisi Dunanjska’nın 10 puan önünde sezonu şampiyon olarak tamamladı. İyi bir sezon geçiren Slovan Bratislava, Şampiyonlar Ligi’ne 1. Eleme turundan katılacak. Rakip ise İrlanda temsilcisi Shamrock. Kadro kalitesi açısından Shamrock’tan 1-2 gömlek üstünler. Kadrolarında Vladimir Weiss gibi önemli bir isim yer alıyor. Shamrock karşısında Slovan Bratislava’yı avantajlı görüyorum.

Shamrock Sürpriz Arayacak

Shamrock, İrlanda Premier Lig’in en güçlü takımı diyebiliriz. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamladılar ve Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı elde ettiler. 1. Eleme turunda Slovakya’nın Slovan Bratislava takımı ile karşılaşacaklar. Geçen hafta İrlanda Premier Lig’te Dundalk’ı konuk eden Stephen Bradley’in ekibi, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Mart ayından bu yana ligleri devam ediyor. Slovan Bratislava’ya karşı tek artı noktaları, daha hazır ve maç kondisyonlarının daha fazla olması.

Maç Bilgileri

Slovan Bratislava– Shamrock Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tehelne Pole Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Slovan Bratislava'nın ilk 11’i Belli mi?

Slovan Bratislava’nın muhtemel kadrosu: Dominik Greif, Jurij Medvedev, Lukas Pauschek, Vasil Bozhikov, Lucas, Joeri De Kamps, David Holman, David Strelec, Erik Daniel, Filip Lichy, Alen Ozbolt

Shamrock'un ilk 11’i Belli mi?

Shamrock’un muhtemel kadrosu: Alan Mannus, Sean Gannon, Liam Scales, Lee Grace, Joey O Brien, Rory Gaffney, Roberto Lopes, Garry O’Neill, Daniel Mandroiu, Aaron Greene, Graham Burke

İddaa Tahmini

Shamrock’un sürpriz yapabileceğini düşünmüyorum. Slovan Bratislava, kadro kalitesi açısından Shamrock’tan üstün. İç sahada kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.39

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Slovan Bratislava’nın kazanmasını bekliyordum. Shamrock’u 2-0 mağlup ederek rahat bir galibiyet aldılar.