Kolombiya Peru İddaa Tahmini 10.07.2021

COPA America’da 3’lük heyecanı yaşanacak. Kolombiya ile Peru karşı karşıya gelecek. Saat 03.00’te başlayacak karşılaşmayı Haber Global kanalından izleyebilirsiniz.

Kolombiya ile Peru zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Kolombiya galibiyetinin 1.90, beraberlik tercihinin 3.45, Peru galibiyetinin ise 4.35 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kolombiya Finale Kalamadı

Kolombiya, COPA America’da B Grubunda yer aldı. Grupta oynadıkları 4 karşılaşmada sadece 1 galibiyet aldılar ama yine de gruptan çıkmayı başardılar. Grupta tek galibiyetini Ekvador’a karşı alan Kolombiya, çeyrek finalde Uruguay’ı eleyerek, büyük bir sürprize imza atmıştı. Yarı finalde ise Arjantin ile eşleşen Kolombiya, bu kez sürpriz yapamadı. Normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta, Arjantin’e penaltılarda 3-2 kaybettiler ve final şansını kaybettiler. COPA America’da 3’lük maçında, Peru ile karşılaşacaklar.

Peru 3.’lük Peşinde

Peru, COPA America’nın dikkat çeken takımlarından biriydi. B Grubunda yer alan Peru, grubu lider Arjantin’in ardından 2. Sırada tamamladı. Bugün karşılaşacakları Kolombiya ile aynı grupta yer alan Peru, Kolombiya’yı 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. 3 gün önce Brezilya’ya 1-0 kaybeden Ricardo Gareca’nın öğrencileri, final şansını kaybetti. Bugün Kolombiya ile 3’lük maçında karşılaşacaklar. Maç öncesinde Peru’da önemli bir eksik olmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Kolombiya – Peru Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Haber Global canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 03.00’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roberto Melendez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kolombiya'nın ilk 11’i Belli mi?

Kolombiya’nın muhtemel kadrosu: Camilo Vargas, Juan Cuadrado, Johan Mojica, Luis Orejuela, Davinson Sanchez, Jeison Murillo, Jefferson Lerma, Luis Diaz, James Rodriguez, Mateus Uribe, Duvan Zapata

Peru'nun ilk 11’i Belli mi?

Peru’nun muhtemel kadrosu: Pedro Gallese, Aldo Corzo, Renato Tapia, Luis Abram, Anderson Santamaria, Yoshimar Yotun, Christian Cueva, Pedro Aquino, Edison Flores, Santiago Armeno, Gianluca Lapadula

İddaa Tahmini

İki takımında gol bulacağı bir maç bekliyorum. Grupta oynanan karşılaşmada 3 gol çıkmıştı. Yine benzer bir maç olabilir. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.91

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor