Arjantin – Brezilya İddaa Tahmini 11.07.2021

11 Temmuz Pazar günü Copa America sahibini bulacak. Arjantin ile turnuvanın ev sahibi Brezilya‘nın karşı karşıya geleceği Final mücadelesi, Türkiye saati ile 03:00‘te, Haber Global ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Maracanã Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Arjantin galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.25, Brezilya galibiyetine ise 2.12 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.51, 2.5 Alt 1.56 olarak verilmiş.

Arjantin Final Bileti Almakta Zorlandı

Arjantin Milli takımı, Kolombiya karşısında zor anlar yaşasa da, Copa America’da ev sahibi Brezilya’nın finalde rakibi olmayı başardı. Copa America A Gurubu’nda, ilk hafta Şili ile 1-1 berabere kaldıktan sonra, Uruguay, Paraguay ve Bolivya karşısında kazanmayı başaran ekip, gurubu lider tamamlamayı başarırken, Çeyrek Final Turu’nda, Ekvador’u 3-0’lık galibiyetle geçti. Kolombiya karşısında ise 90 dakikayı Martinez’in golüyle 1-1 berabere tamamlayan Arjantin, seri penaltı atışlarında usta ayaklarla zafere ulaştı. 6 maç sonunda 11 gole ulaşan Lionel Scaloni’nin öğrencileri, kalesinde ise sadece 3 gole izin verdi. Kaptan Messi 4 golle takımının en skorer ismi olurken, Martinez ise 3 gol katkısı verdi. Hücum hattında etkileyici performanslar sergileyen Arjantin, Kolombiya maçına kadar güven vermeyi başarırken, Kolombiya karşısında hem savunma hem de hücum hattında güven vermeyi başaramadı.

Brezilya Gözünü Şampiyonluğa Dikti

Brezilya Milli takımı ev sahipliği yaptığı Copa America’da namağlup bir performans grafiği ortaya koydu ve finalde Arjantin ile mücadele etme hakkı kazandı. Tite’nin öğrencileri kağıt üzerinde favori olarak başladığı turnuvada 6 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. B Gurubu’nun ilk 3 haftasında Venezuela, Peru ve Kolombiya’yı mağlup eden Sambacılar, tek puan kaybını liderliği garantilediği haftada Ekvador beraberliğiyle yaşarken, Çeyrek Final Turu’nda Şili, Yarı Final Turu’nda ise Peru’yu mağlup etti. 180 dakikadır rakiplerine gol şansı vermeyen ve Paqueta’nın golleriyle kazanan ekip, Copa America’da en zorlu sınavını Arjantin karşısında verecek. Ezeli rakibi karşısında şampiyonluğu hedefleyen Brezilya, 6 maçtır turnuvaya damgasını vursa da, henüz Arjantin gibi güçlü bir rakip karşısına çıkmadı.

Maç Bilgileri

Arjantin – Brezilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Haber Global kanalından Türkiye saati ile 02:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Esteban Ostojich. Mücadele Maracanã Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arjantin’de önemli bir eksik bulunmuyor. Brezilya’da ise Gabriel Jesus kart cezalısı.

Arjantin'in ilk 11’i Belli mi?

Arjantin’in muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Lucas Martinez, Gonzalo Montiel, Nicolas Otamendi, Nicolas Tagliafico, Giovani Lo Celso, Nicolas Gonzalez, Leandro Pares, Rodrigo De Paul, Lionel Messi, Lautaro Martinez.

Brezilya'nın ilk 11’i Belli mi?

Brezilya’nın muhtemel kadrosu: Ederson, Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Reanan Lodi, Douglas Luiz, Fred, Lucas Paqueta, Richarlison, Roberto Firmino, Neymar.

Şampiyonluğun favorisi olarak başladığı Copa America’da en iyi performans grafiğini ortaya koyan Brezilya, final maçında  Arjantin engelini aşacak ve namağlup şampiyon olacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.99

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.12

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Angel Fabian Di Maria attı, Arjantin Copa America’nın ev sahibi Brezilya’yı mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Sambacılar finale kadar harika bir performans sergilese de, şampiyonluğu Arjantin’e kaptırdı.