Arjantin Brezilya İddaa Tahmini 11.07.2021

COPA America’da final heyecanı geldi çattı. Arjantin ile Brezilya’nın karşı karşıya geleceği mücadele saat 03.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Haber Global kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Arjantin ve Brezilya arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Arjantin kazanır 3.70, beraberlik 3.25, Brezilya kazanır ise 2.12 olarak açıklanmış.

Arjantin İlk Şampiyonluğunu İstiyor

Arjantin, COPA America’nın dikkat çeken takımlarından biriydi. A Grubunda oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Lionel Scaloni’nin ekibi, grubu 10 puan ile namağlup bitirdi ve çeyrek finale çıkmayı başardı. Çeyrek finalde Ekvador’u 3-0 ile geçen Arjantin, haklı bir galibiyet almıştı. Özellikle Ekvador’un savunmadaki bireysel hatalarını iyi değerlenirip, sonuca gitmeyi başardılar. Yarı finalde ise Kolombiya ile eşleşen Arjantin, zorlandığı maçtan penaltılarla galip ayrıldı ve finalde Brezilya’nın rakibi oldu. Turnuva boyunca Lautaro Martinez, Rodrigo De Paul ve Lionel Messi, Arjantin’in en dikakt çeken isimleri oldu.

Brezilya Favori Taraf

Brezilya’nın COPA America’da finele kalması sürpriz olmadı. COPA America’nın favorisi olarak gösterilen Tite’nin ekibi, başarılı bir turnuva dönemi geçirdi. COPA Americva B Grubunda mücadele eden Brezilya, grupta oynadığı 4 karşılaşmada 10 puan topladı ve grubu lider tamamlayarak, çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Şili ile eşleşen Brezilya, Lucas Paqueta’nın tek golüyle 1-0 kazanarak, yarı finalin yolunu tuttu. Yarı finalde ise Peru’yu yine Lucas Paqueta’nın tek golüyle 1-0 mağlup ederek finale çıktılar. Turnvuada oynadığı 6 karşılaşmada sadece 2 gol yiyen Brezilya, turnuvanın en az gol yiyen takımı konumunda.

Maç Bilgileri

Arjantin – Brezilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Haber Global kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 03.00’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Maracana Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Arjantin'in ilk 11’i Belli mi?

Arjantin’in muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Lucas Martinez, Gonzalo Montiel, Nicolas Otamendi, Nicolas Tagliafico, Giovani Lo Celso, Nicolas Gonzalez, Leandro Pares, Rodrigo De Paul, Lionel Messi, Lautaro Martinez

Brezilya'nın ilk 11’i Belli mi?

Brezilya’nın muhtemel kadrosu: Ederson, Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Reanan Lodi, Douglas Luiz, Fred, Lucas Paqueta, Richarlison, Roberto Firmino, Neymar

İddaa Tahmini

Arjantin, COPA America’da oynadığı 4 final maçından da hüsran ile ayrıldı. Henüz COPA America’da şampiyonluk yaşayamadılar. Brezilya, çok daha derli toplu oynayan bir takım. Savunmada da iyi işler yapıyorlar. Brezilya, maçın favorisi. Tite ve ekibinden galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.92

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.12

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arjantin, ilk kez COPA America’da şampiyonluk sevinci yaşadı. Brezilya’yı Di Maria’nın tek golüyle mağlup ettiler ve şampiyonluğa ulaştılar.