İtalya İngiltere İddaa Tahmini 11.07.2021

EURO 2020’de dev maç. EURO 2020 final karşılaşmasında, İtalya ile İngiltere karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından ekranlara gelecek. Mücadelenin Wembley Stadı’nda oynanacağını ve karşılaşmayı hakem Björn Kuipers’in yöneteceğini belirtelim.

İtalya ve İngiltere arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. İtalya kazanır 3.05, beraberlik 3.10, İngiltere kazanır ise 2.68 olarak açıklanmış.

İtalya’da Hedef Şampiyonluk 

İtalya, EURO 2020’nin en güçlü takımlarından biriydi. Bu güçlü olma özelliklerini son ana kadar kullandılar ve finale çıkmayı başardılar. EURO 2020’ye A Grubunda başlayan Roberto Mancini’nin ekibi, grupta 3’te 3 yaparak 9 puan ile lider olarak çıkmayı başardı. Türkiye’yi ve İsviçre’yi 3-0 ile geçen İtalya, Galler karşısında ise 1-0 kazanmayı başardı. Saon 16 turunda Avusturya ile eşleşen İtalya, normal süresi 0-0 biten maçta rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı ve çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Belçika gibi zor bir takım ile eşleşen İtalyanlar, Barella ve İnsigne’nin golleriyle rakibini 2-1 mağlup ederek yarı finale çıktı. Yarı finalde ise İspanya’nın rakibi olan İtalya, normal süresi 1-1 berabere biten maçta, rakibini penaltılarla mağlup ederek finale yükseldi. Finalde İngiltere ile karşılaşacak olan İtalya, bana göre maçın favorisi. EURO 2020 finali öncesinede İtalya’da Leonardo Spinazzola’nın sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

İngiltere Gol Yemiyor 

İngiltere’nin EURO 2020’de adından söz ettirmesi beklenen bir durumdu. Gareth Southgate’in ekibi, finale kadar yükselmeyi başardı. Açıkçası İngiltere’nin finale kalması benim için sürpriz olmadı diyebilirim. EURO 2020’de D Grubunda mücadele eden İngilizler, grupta Hırvatistan’ 1-0, Çekya’yı 1-0 mağlup etmeyi başardı. İskoçya ile de golsüz berabere kalan İngiltere, 7 puan ile gruptan lider çıktı. Son 16 turunda Almanya ile karşılaşan İngilizler, Sterling ve Kane’in golleriyle 2-0 kazanarak, adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek finalde hiç zorlanmadan Ukrayna’yı 4-0 ile geçtiler. Ukrayna karşısında alımdan galibiyette golcü Kane, attığı 2 golle maçın yıldızıydı. Yarı finalde ise çok zorlanan bir İngiltere izledik. Danimarka karşısında 1-0 geriye düşen İngiltere, normal süresini 1-1 berabere bitirdiği maçtan, uzatma devresinde 2-1 galip ayrıldı ve finale yükseldi. İngiltere’ye galibiyeti getiren gol, yine Harry Kane’den geldi. Turnuva boyunca oynadığı 6 maçta sadece 1 gol yiyen İngiltere, EURO 2020’nin en az gol yiyen takımı olarak dikkat çekiyor. 

Maç Bilgileri

İtalya– İngiltere Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Björn Kuipers. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İtalya’da sol bek Spinazzola’nın sakatlığı bulunuyor.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Di Lorenzo, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Emerson, Manuel Locatelli, Jorginho, Nicolo Barella, Domenico Berardi, Lorenzo İnsigne, Ciro İmmobile

İngiltere'nin ilk 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Kyle Walker, Tyrone Mings, John Stones, Luke Shaw, Kalvin Philiips, Mason Mount, Phil Foden, Raheem Sterling, Harry Kane

İddaa Tahmini

İtalya, tam anlamıyla bir sistem takımı. Gerek savunma gerekse hücumda müthiş işler başarıyorlar. İngiltere kolay bir rakip değil ama İtalya’yı şampiyonluğa yakın görüyorum. İtalya, zor da olsa kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.65

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 3.05

Maç Sonucu: 3-2 (Penaltılar)

Maç Sonu Editör Yorumu: İngiltere, öne geçtiği maçta skoru koruyamadı. Normal süresi ve uzatmaları 1-1 berabere biten maçta İtalya’ya penaltılarla kaybettiler. Penaltılarla rakibini 3-2 mağlup eden İtalya, EURO 2020’de şampiyonluğa ulaştı.