Günün İddaa Kuponu 12.07.2021

12 Temmuz Pazartesi gününün öne çıkan maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 6/10. Herkese bol kazançlı günler.

Flamengo – Chapecoense: H1, 1.40 (iddaa) – 1.57 (bets10) ; Rogerio Ceni’nin ekibi, son haftalarda üst üste mağlubiyetler almaya başladı. Önce Maracana’da Fluminense’ye 1-0 kaybeden Flamengo, geçtiğimiz hafta ise Atletico Mineiro deplasmanında 2-1 kaybetti. Brezilya Serie A’da son 2 maçından puan çıkartamayan Flamengo, 12. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Lider Palmeiras’ın 13 puan gerisine düşen Flamego, bu hafta Chapecoense ile karşılaşacak. Son 4 maçta 3 mağlubiyet yaşayan Flamengo’nun kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor. Maç öncesinde Flamengo’da Diego ve Cesar Dutra’nın sakatlıkları bulunuyor. Chapecoense adına söylenebilecek pek fazla bir şey yok. Brezilya Serie A’nın en vasat takımlarından biri olduklarını belirtelim. Bu sezon galibiyeti bulunmayan Chapecoense, üst üste 10 maçtır galibiyet alamıyor. Topladıkları 4 puan ile Brezilya Serie A’da düşme hattında yer alıyorlar. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Corinthians’a 1-0 kaybettiler. Son 3 maçından puan çıkartamayan ve 10 maçtır kazanamayan Chapecoense’nin bu hafta  Flamengo deplasmanında da direnmesi zor. Flamengo’nun bu hafta kazanmasını bekliyorum. Ligde galibiyeti bulunmayan Chapecoense’yi farklı geçerler.

Halmstad – Djurgarden: MS 2, 1.71 (iddaa) – 1.95 (bets10) ; Halmstad, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Hammarby deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönmeyi başardılar. Marcus Antonsson’un uzatmalarda attığı golle 1 puanı alan Halmstad, İsveç Allsvenskan’da yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı. Üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Magnus Haglund’un ekibi, bu hafta Djurgarden ile karşılaşacak. Maç öncesinde Halmstad’ta Phil Ofosu Ayeh’in sakatlığı devam ediyor. Djurgarden, geçtiğimiz hafta rahat bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Örebro’yu 3-0 mağlup etmeyi başardılar. 2 gün önce Malmö’nün kazanmasıyla 2. Sıraya gerileyen Djurgarden, bugün Halmstad deplasmanında kazanırsa, tekrardan liderliğin sahibi olacak. İsveç Allsvenskan’da bu sezon tek mağlubiyeti bulunan Kim Bergstrand’ın ekibi, tek mağlubiyetini Degerfors karşısında almıştı. Son 4 maçta 8 puan toplayan Djurgarden, bu hafta Halmstad karşısında galibiyet arayacak. Maç öncesinde Djurgarden’da Aleksandr Vasyutin’in sakatlığı var. Djrugarden’ın kazanmasını bekliyorum. Halmstad, iç sahada bu sezon yenilgi yaşamadı ama Djurgarden’a direnmeleri zor. Djurgarden, haftayı 3 puan ile kapatır.

Kalmar – Hacken: KGVAR, 1.68 (iddaa) – 1.92 (bets10) ; Kalmar, İsveç Allsvenskan’da üst sıra takibini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Varbergs deplasmanında 2 puan bıraktılar ama 7. Sıradaki yerini korumayı başardıklarını da belirtelim. İsveç Allsvenskan’da bu sezon tek mağlubiyeti bulunan Kalmar, lider Malmö’ye 3-1 kaybetmişti. İç sahada başarılı sonuçlar alan Kalmar, oynadığı 4 iç saha maçında 8 puan topladı. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Hammarby’i 2-1 ile geçtiler. Bu hafta Hacken’ı konuk edecek Kalmar’da önemli bir eksik yok. Hacken, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri AIK Stockholm’u 2-1 ile geçmeyi başardılar. İsveç Allsvenskan’da üst üste 2. Galibiyetini alan Hacken, bir hafta önce de Varbergs’i 3-1 ile geçmişti. Bu sezon ilk galibiyetlerini alan Andreas Alm’ın ekibi, puanını 9 yaptı ve düşme hattının üzerine çıkmayı başardı. Son 3 deplasman maçından da puan çıkartmayı başaran Hacken, üst sıralara tırmanma umutlarını koruyor. Maç öncesinde Hacken’da Leo Bengtsson’un kart cezalısı olduğunu belirtelim. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Hacken, alt sıralarda yer alıyor ama son 2 maçta 6 puan topladılar ve moralliler. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Her iki takımdan da gol beklentim var.

Toplam İddaa Oranı: 4.02

Bets10 Bahis Oranı: 5.87