Halmstad Djurgarden İddaa Tahmini 12.07.2021

İsveç Allsvenskan’da üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Halmstad evinde, Djurgarden karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 20.00’de bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Halmstad ve Djurgarden arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Halmstad kazanır 3.95, beraberlik 3.55, Djurgarden kazanır ise 7.20 olarak açıklanmış.

Halmstad 4 Maçtır Kaybetmiyor

Halmstad, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Hammarby deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönmeyi başardılar. Marcus Antonsson’un uzatmalarda attığı golle 1 puanı alan Halmstad, İsveç Allsvenskan’da yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı. Üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Magnus Haglund’un ekibi, bu hafta Djurgarden ile karşılaşacak. Maç öncesinde Halmstad’ta Phil Ofosu Ayeh’in sakatlığı devam ediyor.

Djurgarden Liderlik Peşinde

Djurgarden, geçtiğimiz hafta rahat bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Örebro’yu 3-0 mağlup etmeyi başardılar. 2 gün önce Malmö’nün kazanmasıyla 2. Sıraya gerileyen Djurgarden, bugün Halmstad deplasmanında kazanırsa, tekrardan liderliğin sahibi olacak. İsveç Allsvenskan’da bu sezon tek mağlubiyeti bulunan Kim Bergstrand’ın ekibi, tek mağlubiyetini Degerfors karşısında almıştı. Son 4 maçta 8 puan toplayan Djurgarden, bu hafta Halmstad karşısında galibiyet arayacak. Maç öncesinde Djurgarden’da Aleksandr Vasyutin’in sakatlığı var.

Maç Bilgileri

Halmstad – Djurgarden Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Örjans Vall Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Halmstad’ta Phil Ofosu Ayeh’in sakatlığı devam ediyor. Djurgarden’da Aleksandr Vasyutin’in sakatlığı var.

Halmstad'ın ilk 11’i Belli mi?

Halmstad’ın muhtemel kadrosu: Malkolm Nilsson, Edvin Kurtuluş, Andreas Bengtsson, Josep Baffo, Simon Lundevall, Andreas Johansson, Amir Al Ammari, Thomas Boakye, Joel Allansson, Marcus Antonsson, Karim Sadat

Djurgarden'ın ilk 11’i Belli mi?

Djurgarden’ın muhtemel kadrosu: Aslak Fonn Witry, Jesper Löfgren, Elliot Kack, Hjalmar Ekdal, Hampus Finndell, Rasmus Schüller, Niklas Barkroth, Edwar Chilufya, Kalle Holmberg, Magnus Eriksson, Widell Zetterström

İddaa Tahmini

Djrugarden’ın kazanmasını bekliyorum. Halmstad, iç sahada bu sezon yenilgi yaşamadı ama Djurgarden’a direnmeleri zor. Djurgarden, haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.71

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.95

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Taraflar sahadan 1’er puan ile ayrıldı.