HIFK Helsinki – FC Lahti İddaa Tahmini 12.07.2021

12 Temmuz Pazar günü Finlandiya Veikkausliiga‘da, HIFK Helsinki ile FC Lahti karşı karşıya gelecek. Finnair Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele 18:30 itibariyle başlayacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, HIFK Helsinki galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.00, FC Lahti galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.26, beraberliğe 2.70, konuk ekibe ise 2.41 oran veriyor.

HIFK Helsinki 3 Haftadır Galibiyete Hasret

HIFK Helsinki, Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 10 haftadan 4 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle 16 puan toplamayı başarırken, 7. Sırada yer aldı. Teemu Kankkunen’in öğrencileri, liderin ardından ligin en az maç kaybeden takımı olmayı başarırken, aynı zamanda kalesinde en az gol gören 2. takım olmayı başardı. HIFK Helsinki, Veikkausliiga’da kolay maç kaybetmese de, zaman zaman hücum hattında etkisiz kaldı. 4 beraberlikle üst sıralardan uzak kalan ev sahibi, sezonun ilk yarısında 0-0 berabere kaldığı FC Lahti ile evinde karşı karşıya gelecek. İlk 10 haftada sadece lider ve en yakın takipçisi Inter Turku’ya mağlup olan HIFK, 3 maçtır galibiyet için yeterli olamazken, bu seriyi FC Lahti karşısında sonlandırmak istiyor.

FC Lahti Geri Dönmeyi Başardı

Finlandiya Veikkausliiga’da geçtiğimiz hafta SJK Seinajoki ile karşılaşan FC Lahti, maça kötü bir başlangıç yaparken, ilk yarıdaki etkisiz futbolunun bedelini 1-0 geriye düşerek ödedi. 2. Yarıda ise Kandji ve Assehnoun’un golleriyle geri dönmeyi başaran konuk ekip, 2-1’lik galibiyetle birlikte yenilmezlik serisini 7 haftaya çıkardı. Son 7 haftadan 4 galibiyet, 3 beraberlikle ayrılan FC Lahti, 10 hafta geride kalırken, sadece lider HJK Helsinki ve Inter Turku’ya mağlup oldu. Sezonun ilk yarısında 0-0 berabere kaldığı HIFK Helsinki deplasmanına çıkacak olan Ilir Zeneli’nin öğrencileri, yenilmezlik serisini sürdürerek 4. Sıradaki yerini korumak istiyor.

Maç Bilgileri

HIFK Helsinki – FC Lahti Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Finnair Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

HIFK Helsinki’nin ilk 11’i Belli mi?

HIFK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Markus Uusitalo, Backman, Hernandez, Carrillo, Jusif Ali, Streng, Dunwoody, Hradecky, Yaghoubi, Mattila, Glover.

FC Lahti’nin ilk 11’i Belli mi?

FC Lahti’nin muhtemel kadrosu: Antonio Reguero, Coubronne, Penninkangas, Lahti, Arkivuo, Virta, Hervas, Assenhnoun, Hertsi, Klinga, Kandji.

Sadece lider ve en yakın takipçisi karşısında mağlup olan HIFK Helsinki ile FC Lahti’nin çıkacağı 3 puan mücadelesinde, iki takımında birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanacağı ve devre arasına beraberlikle gideceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.80

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: HIFK ve FC Lahti ilk yarıda bulduğu gol fırsatlarını değerlendirmeyi başaramazken, ilk yarısı golsüz beraberlikle sona eren mücadelede kazanan FC Lahti oldu. Lahti cephesinde galibiyeti getiren gol Assehnoun’dan geldi.