Kalmar Hacken İddaa Tahmini 12.07.2021

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Kalmar evinde, Hacken ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden izlenebilecek.

Kalmar ve Hacken arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Kalmar kazanır 2.90, beraberlik 3.15, Hacken kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış.

Kalmar Galibiyet Peşinde

Kalmar, İsveç Allsvenskan’da üst sıra takibini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Varbergs deplasmanında 2 puan bıraktılar ama 7. Sıradaki yerini korumayı başardıklarını da belirtelim. İsveç Allsvenskan’da bu sezon tek mağlubiyeti bulunan Kalmar, lider Malmö’ye 3-1 kaybetmişti. İç sahada başarılı sonuçlar alan Kalmar, oynadığı 4 iç saha maçında 8 puan topladı. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Hammarby’i 2-1 ile geçtiler. Bu hafta Hacken’ı konuk edecek Kalmar’da önemli bir eksik yok.

Hacken Moral Buldu

Hacken, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri AIK Stockholm’u 2-1 ile geçmeyi başardılar. İsveç Allsvenskan’da üst üste 2. Galibiyetini alan Hacken, bir hafta önce de Varbergs’i 3-1 ile geçmişti. Bu sezon ilk galibiyetlerini alan Andreas Alm’ın ekibi, puanını 9 yaptı ve düşme hattının üzerine çıkmayı başardı. Son 3 deplasman maçından da puan çıkartmayı başaran Hacken, üst sıralara tırmanma umutlarını koruyor. Maç öncesinde Hacken’da Leo Bengtsson’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Kalmar – Hacken Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Guldfageln Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hacken’da Leo Bengtsson’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Kalmar'ın ilk 11’i Belli mi?

Kalmar’ın muhtemel kadrosu: Lucas Hagg Johansson, Rasmus Sjöstedt, Lars Saetra, Doug Bergqvist, Jonathan Ring, Piotr Johansson, Oliver Berg, Romarinho, Nils Froling

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın muhtemel kadrosu: Pontus Dahlberg, Johan Hammar, Joona Toivio, Elohar Godswill, Oskar Sverrrison, Martin Olsson, Gustav Berggren, Erik Friberg, Tobias Heintz, Patrik Walemark, Alexander Jeremejeff

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Hacken, alt sıralarda yer alıyor ama son 2 maçta 6 puan topladılar ve moralliler. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Hacken, haftayı galibiyet ile kapattı. Kalmar deplasmanında 3-2 kazanmayı başardılar. Gol var tercihimiz ise rahat kazandı.