Alashkert Connahs Quay İddaa Tahmini 14.07.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu rövanş maçında, Alashkert ile Connahs Quay karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Alashkert ve Connahs Quay arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Aleshkert kazanır 1.44, beraberlik 4.20, Connahs Quay kazanır ise 7.50 olarak açıklanmış.

Aleshkert Favori Taraf

Alashkert, ilk maçtan avantajlı bir skor elde etmeyi başardı. Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu ilk maçında Connahs Quay deplasmanına konuk olan Alashkert, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. David Khurtsidze’nin golleriyle avantajı kapan Alashkert, rövanş maçına rahat çıkacak. Galler ekibi karşısında bugün alacakları 0-0 ve 1-1’lik beraberlik dahi, Alashkert’in tur atmalamasına yeterli olacak. İlk maçta rakibine karşı büyük üstünlük kuran Alashkert’in bu kez kazanacağını düşünüyorum.

Connahs Quay’ın İşi Zor 

Connahs Quay, ilk maçta çok etkili olamadı ama bulduğu 2 golle, umutlarını rövanş maçına taşıdı. İç sahada avantajını iyi kullanamayan Galler ekibi, Aleshkert ile 2-2 berabere kaldı. Rövanş maçında turu geçebilmeleri için kazanmaları ya da 3-3 ve üzeri gollü beraberlikler almaları gerekiyor. Öte yandan turun favorisi olarak gösterilmeyen Connahs Quay’ın Aleshkert deplasmanında sürpriz yapabileceğini düşünmüyorum.  

Maç Bilgileri

Alashkert – Connahs Quay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alashkert Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Alashkert'in ilk 11’i Belli mi?

Alashkert’in muhtemel kadrosu: Ognjen Cancarevic, Tiago Cameta, James, Didier Kadio, Taron Voskonyan, David Khurtsidze, Artak Grigoryan, Dejan Boljevic, Rumyan Hosvepyan, David Davidian, Jose Alberto Embalo

Connahs Quay’ın ilk 11’i Belli mi?

Connahs Quay’ın muhtemel kadrosu: Oliver Byrne, Callum Morris, John Disney, Danny Holmes, George Horan, Danny Harrison, Jamie Mullan, James Owen, Declan Poole, Michael Wilde, Craig Curran

İddaa Tahmini

Alashkert, ilk maçta çok daha etkili olan taraftı ama kazanamadılar. Bu kez iç sahada kazanmalarını ve bir üst tura yükselmelerin i bekliyorum. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.31

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Alashkert, beklentileri karşıladı. Connahs Quay’ı 1-0 mağlup ettiler ve tur atladılar.