Legia Warszawa – Bodo/Glimt İddaa Tahmini 14.07.2021

Wojska Polskiego Stadı’nın ev sahipliği yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu rövanş mücadelesinde, Legia Warszawa ile Bodo/Glimt karşı karşıya gelecek. 14 Temmuz Çarşamba günü fikstüründe yer alan maçın başlama saati 21:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Legia Warszawa galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.60, Bodo/Glimt galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.83, beraberliğe 3.20, konuk ekibe ise 2.75 olarak verilmiş.

Legia Warszawa Yeni Transferleriyle Kazandı

Polonya Ekstraklasa’yı geçtiğimiz sezon Czeslaw Michniewicz yönetiminde şampiyon tamamlayan Legia Warszawa, yeni sezonda Michniewicz ile yoluna devam ederken, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda Bodo/Glimt’i deplasmanda 3-2 mağlup ederek yeni sezonu açtı. İlk yarıda 2-0 öne geçmeyi başaran ev sahibi, ikinci yarıda farkı korumayı başaramasa da, deplasmanda kazanmayı bildi. Ev sahibinde 2 gol atan Emreli ilk maçta çok iyi bir gol performansıyla takımını sırtladı. Yeni transfer ilk maçtan takımın yıldızı haline gelirken, savunma hatalarını etkili hücum performansıyla telafi eden Legia Warszawa, evinde avantajlı taraf.

Bodo/Glimt Telafi Peşinde

Norveç Eliteserien Ligi’ne son şampiyon olarak başlayan ve ilk 9 haftaya damgasını vurarak liderlik koltuğuna oturan Bodo/Glimt, son 5 haftanın 4’ünde puan kaybederken, liderliği Molde’ye kaptırdı. Şampiyonlar Ligi sahnesine moralsiz çıkan Kjetil Knutsen’in öğrencileri, 1. Eleme Turu’nun ilk ayağında iç saha avantajını iyi değerlendiremedi. İlk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadelede Botheim ve Vitor ile farkı azaltmayı başarsa da, savunmadaki kötü performansı 3-2’lik mağlubiyeti getirdi. Bodo/Glimt cephesinde Kondrasen 82. Dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Düşüşünü iki kulvarda sürdüren Bodo/Glimt, hatanın telafisi olmadığı rövanş mücadelesinde toparlanmak istiyor.

Maç Bilgileri

Legia Warszawa – Bodo/Glimt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wojska Polskiego Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Legia Warszawa’nın ilk 11’i Belli mi?

Legia Warszawa’nın muhtemel kadrosu: Koschalski, Rose, Hanna, Jedrezjczyk, Johansson, Slisz, Martins, Luquinhas, Pekhart, Emreli, Josue.

Bodo/Glimt’in ilk 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Haykin, Sigurd Kvile, Bjorkan, Hobraten, Fet, Berg, Konradsen, Saltnes, Sampsted, Botheim, Selvag Nordas.

Turun ilk ayağında gol düellosu yaşanırken, kazanan Warszawa oldu. Rövanş maçında avantajlı olan ev sahibi ve kazanmak zorunda Bodo/Glimt’in, gollerine devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Linhares ve Pekhart’ın golleri, Legia Warszawa’ya galibiyeti getirirken, ilk maçtan da galip çıkmayı başaran Polonya temsilcisi, Bodo/Glimt’i saf dışına itmeyi başardı.