Bohemians Stjarnan İddaa Tahmini 15.07.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme turu rövanş maçında Bohemians iç sahada, Stjarnan’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 21.45’te bets10 sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Bohemians ile Stjarnan zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Bohemians galibiyetinin 1.63, beraberlik tercihinin 3.75, Stjarnan galibiyetinin ise 5.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Bohemians Avantajı Kaptı 

Bohemians, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılan 3 İrlanda takımından biri. 1. Eleme turu ilk maçında İzlanda’nın Stjarnan takımı ile karşılaştılar ve sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Rövanş maçı için avantajı eline geçirmeyi başaran Keith Long’un ekibi, Ross Tierney’in golüyle avantajı eline geçirdi. İlk maçta Stjarnan karşısında daha etkili bir performans göstermelerine rağmen kazanmayı başaramayan Bohemians, rövanş maçının favorisi olarak gösteriliyor. 

Stjarnan Sürpriz Peşinde

Stjarnan, İzlanda Ligi’nde 5 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanışmıştı. Bu mağlubiyetin ardından UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Bohemians ile karşılaştılar. Rakibi ile 1-1 berabere kalan İzlanda ekibi, avantajı rakibine kaptırdı. Bugün Bohemians deplasmanında alacakları 0-0’lık beraberlik, Stjarnan’ın Avrupa Konferans Ligi’ne veda etmesine neden olacak. 1-1’in dışında 2-2 ve üzeri beraberliklerde ise bir üst tura yükselmeyi başaracaklar.

Maç Bilgileri

Bohemians – Stjarnan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te bets10 sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dalymount Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bohemians'ın ilk 11’i Belli mi?

Bohemians’ın muhtemel kadrosu: James Talbot, Tyreke Wilson, Ciaran Kelly, Liam Burt, Dawson Devoy, Conor Levingston, Andy Lyons, Ror Feely, Alistair Coote, Georgie Kelly, Ross Tierney

Stjarnan'ın ilk 11’i Belli mi?

Stjarnan’ın muhtemel kadrosu: Haraldur Björnsson, Brynjar Gudjonsson, Magnus Anbo, Heidar Aegisson, Einar Ingvarsson, Hilmar Arni Halldorsson, Thorstein Ragnarsson, Eyjolfur Hedinsson, Elis Rafn Björnsson, Emil Atlason, Tristan Freyr Ingolfsson

İddaa Tahmini

Stjarnan, ilk maçta çok etkili olamadı. 1-1 berabere kaldıkları için şanslı olduklarını belirtelim. Bohemians’ın bu kez kazanacağını düşünüyorum. Stjarnan’ı iç sahada mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.63

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bohemians’ın rahat kazanmasını bekliyordum. Stjarnan’ı 3-0 ile geçerek, 2. eleme turuna çıktılar.