Sligo Rovers Hafnarfjordur İddaa Tahmini 15.07.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme turu rövanş maçında Sligo Rovers evinde, Hafnarfjordur ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Sligo Rovers ve Hafnarfjordur arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Sligo Rovers kazanır 1.80, beraberlik 3.60, Hafnarfjordur kazanır ise 4.00 olarak açıklanmış.

Sligo Rovers’a Galibiyet Şart 

Sligo Rovers, bildiğimiz gibi İrlanda Premier Lig’te mücadele ediyor. Bu sezonda şampiyonluk yarışı içinde yer alan Liam Buckley’in öğrencileri, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 1. Eleme turundan katılıyor. Geçtiğimiz hafta Hafnarfjordu ile karşı karşıya gelen Sligo Rovers, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Maçın sonlarına doğru yediği golle 1-0 kaybeden Sligo Rovers’ın rövanş maçında en az 2 farklı kazanması gerekiyor. İlk maçta oyundan atılan Greg Bolger, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Hafnarfjordur Avantajlı 

Hafnarfjordur, ilk maçtan avantajlı bir skor ile ayrılmayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Sligo Rovers’ı 1-0 mağlup ettiler ve tur kapısını araladılar. Rakibin 10 kişi kalmasını fırsat bilen İzlanda ekibi, Steven Lennon’un attığı tek gole kazandı ve önemli bir avantajı eline geçirdi. Ligi Olafsson’un ekibi, bugün alacağı her türlü beraberlik ve galibiyette adını bir üst tura yazdıran taraf olacak. Hafnarfjordur’un bu deplasmanda alacağı 2-1’lik mağlubiyet dahi, bir ür tura yükselmeleri için yeterli. 

Maç Bilgileri

Sligo Rovers – Hafnarfjordur Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele The Showgrounds Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sligo Rovers’ta Greg Bolger, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Sligo Rovers'ın ilk 11’i Belli mi?

Sligo Rovers’ın muhtemel kadrosu: Alan Mannus, Joey O’Brien, Lee Grace, Roberto Lopes, Daniel Mandroiu, Gary O’Neill, Liam Scales, Sean Gannon, Aaron Greene, Graham Burke, Rory Gaffne

Hafnarfjordur'un ilk 11’i Belli mi?

Hafnarfjordur’un muhtemel kadrosu: Hannes Halldorsson, Birkir Saevarsson, Starke Hedlund, Sigurdur Larusson, Rasmus Christiansen, Christian Kohler, Birkir Heimisson, Kristinn Sigurdsson, Gudmundur Tryggvason, Orri Omarsson, Sverrir Hjaltested

İddaa Tahmini

Sligo Rovers’ın en az 2 farklı kazanması şart. Turu geçerler mi bilinmez ama rövanş maçında Hafnarfjordur’u mağlup edeceklerini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.65

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sligo Rovers evinde, kazanamadı. Hafnarfjordur’a 2-1 kaybettile ve Konferans Ligi’nden elendiler.