FC Lahti – IFK Mariehamn İddaa Tahmini 16.07.2021

16 Temmuz Cuma günü 18:30‘da, FC Lahti ile IFK Mariehamn, Finlandiya Veikkausliiga‘nın 12. haftasında karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Kisapuisto Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, FC Lahti galibiyetine 1.77, beraberliğe 3.65, IFK Mariehamn galibiyetine ise 4.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.95 olarak verilmiş.

FC Lahti Zirve Takibini Sürdürdü

Finlandiya Veikkausliiga’nın ilk 11 haftasından 6 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle çıkmayı başaran FC Lahti, 21 puana ulaşırken, 4. Sıraya kadar yükseldi. Son 8 haftada mağlubiyeti bulunmayan ev sahibi, son 2 haftadan ise SJK ve HIFK Helsinki galibiyetlerine imza attı. 11 haftada sadece KuPS Kuopio ve HJK Helsinki karşısında mağlup olan Ilir Zeneli’nin öğrencileri, liderin 10 puan gerisinde yer alıyor. Üst üste 3 beraberliğin ardından tekar galibiyetlerine geri dönen FC Lahti, deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başardığı IFK Mariehamn karşısında kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor.

IFK Mariehamn Gol Orucunu Bozdu

Finlandiya Veikkausliiga’ya harika bir başlangıç yapan IFK Mariehamn, üst üste aldığı Honka ve Oulu galibiyetleriyle dikkat çekerken, 7 maçlık gol hasretiyle birlikte üst üste 7 kez mağlup oldu ve dibe demir attı. Kötü gidişata HIFK karşısında alınan 0-0’lık beraberlikle dur diyen konuk ekip, geçtiğimiz hafta 8 maçlık gol orucunu KTP Kotka karşısında 3 golle bozdu ve 3-1’lik galibiyetle birlikte haftayı noktaladı. 11 hafta sonunda attığı 8 golle, Oulu’nun ardından ligin en zayıf hücum performansını sergileyen IFK Mariehamn, sezonun ilk yarısında 3-0 mağlup olduğu Lahti karşısında yükselişini sürdürmek istiyor.

Maç Bilgileri

FC Lahti – IFK Mariehamn Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kisapuisto Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

FC Lahti’nin ilk 11’i Belli mi?

FC Lahti’nin muhtemel kadrosu: Antonio Reguero, Coubronne, Penninkangas, Lahti, Arkivuo, Virta, Hervas, Assenhnoun, Hertsi, Klinga, Kandji.

IFK Mariehamn’in ilk 11’i Belli mi?

IFK Mariehamn’in muhtemel kadrosu: Oskari Forsman, Svensson, Sumusalo, Okeye, Mastokangas, Nissinen, Mattsson, Tendeng, Abubakari, Maenpaa, Olawale.

Son 8 haftadan namağlup çıkmayı başararak, zirve yarışına ortak olan FC Lahti, ligin formsuz takımlarından IFK Mariehamn karşısında hata yapmayacak ve 3 puana uzanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.77

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Maça iyi başlamayan ve 1-0 geriye düşen FC Lahti, Macoumba Kandji ile 68. dakikada beraberliği yakalasa da, galibiyet için yeterli olamadı ve evinde 1 puanla yetindi.