Günün İddaa Kuponu 16.07.2021

16 Temmuz Cuma günü için Belarus Premier Lig ve İrlanda Premier Lig maçlarından oluşturduğum kuponum hazır.

Slutsk – BATE Borisov: MS 2, 1.31 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; Slutsk’un bu sezon sadece 3 galibiyeti bulunuyor. Belarus Premier Ligi’nde aldıkları 3 galibiyete de iç sahada ulaştılar. Geçtiğimiz hafta Sputnik’i konuk eden Vitaly Pavlov’un öğrencileri, sahandan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Slutsk, bu hafta BATE Borisov ile karşı karşıya gelecek. BATE Borisov, ligin güçlü takımlarından biri ve Slutsk’un bu hafta işi hiç kolay değil. BATE Borisov, geçtiğimiz hafta beklenmedik bir kayıp yaşadı. Konuk oldukları Vitebsk deplasmanından golsüz beraberlik ile döndü. Belarus Premier Ligi’nde 6 maçlık galibiyet serisi sona eren  Kirll Alshevskiy’in ekibi, bu hafta Slutsk deplasmanına konuk olacak. Son haftalarda kalesini gole kapatmayı başaran BATE Borisov, son 5 karşılaşmada gol yemedi. Shaktyor Soligorsk ile beraber ligin en az gol yiyen takımı olduklarını belirtelim. Lider Shakhtyor Soligorsk’un ise 4 puan gerisindeler. Bu hafta Slutsk deplasmanında kazanmaktan başka çareleri yok. BATE Borisov’da kaleci Anton Chickyan kart cezalısı. BATE Borisov, maçın net favorisi. Son 7 karşılaşmada 19 puan topladılar ve 5 maçtır ise gol yemiyorlar. Slutsk deplasmanında kazanmalarını bekliyorum. 

Derry City – Shamrock: KGVAR, 1.72 (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; Derry City, son haftalarda puan kayıpları yaşamaya başladı. Özellikle deplasman maçlarında sorun yaşayan bir takım haline geldiler. 3 hafta önce Dundalk deplasmanında 2-1 kaybeden Derry City, geçtiğimiz hafta ise St. Patrick deplasmanından eli boş döndü. İrlanda Premier Lig’te son 4 karşılamada sadece 1 galibiyet alabilen Declan Devine’ın öğrencileri, bu hafta lider Shamrock’u konuk edecek. İç sahada oynadığı son 5 karşılaşmada mağlubiyet yaşamayan Derry City, Shamrock karşısında da puan peşinde. Derry City’de bu hafta Jamie Lennon kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Shamrock, geçtiğimiz hafta Sligo Rovers ile karşılaşacaktı ama Sligo Rovers’ın Konferans Ligi maçına çıkması sebebiyle bu karşılaşma ertelendi. 2 hafta önce iç sahada Dundalk’ı konuk eden Shamrock, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. İrlanda Premier Lig’te liderliğini sürdüren Stephen Bradley’in öğrencileri, en yakın takipçisi St. Patrick ile eşit puana sahip. Averaj üstünlüğü Shamrock’ta ve Shamrock’un 1 maçının da eksik olduğunu belirtelim. Derry City, iç sahada kolay kolay kaybetmiyor. Son 5 maçtan da puan almayı başardılar. Shamrock ise lider konumda ama özellikle deplasman maçlarında sorun yaşayabiliyorlar. Bu maç için en mantıklı tercih karşılıklı gol var olacaktır.

St. Patrick – Drogheda United: MS 1, 1.49 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; St. Patrick, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Derry City’i 1-0 mağlup etmeyi başardılar. İrlanda Premier Lig’te 2 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan St. Patrick, lider Shamrock ile puanlarını eşitledi. İç sahada oynadığı son 3 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmayı başaran Stephen O’Donnell’ın öğrencileri, bu hafta konuk edeceği Drogheda United karşısında da maçın favorisi. Drogheda United, son haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Longford Town deplasmanında bile puan kaybettiler. Lig sonuncusu Longford Town ile 1-1 berabere kalan Pete Mahon’un öğrencileri, bu hafta St. Patrick deplasmanına konuk olacak. İrlanda Premier Lig’te oynadığı son 5 karşılaşmadan sadece 1 galibiyet çıkartabilen Drogheda United’ın bu hafta işi son derece zor olacak. St. Patrick, ligin güçlü takımlarından biri. İç sahada oynadıkları son 3 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmayı başardılar. Bu hafta Drogheda United karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum. 

Toplam İddaa Oranı: 3.35

Bets10 Bahis Oranı: 4.59