Degerfors Malmö İddaa Tahmini 17.07.2021

İsveç Allsvenskan’da lider Malmö deplasmanda, Degerfors’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Degerfors ve Malmö arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Degerfors kazanır 4.95, beraberlik 3.95, Malmö kazanır ise 1.69 olarak açıklanmış.

Degerfors Farklı Kaybetti

Degerfors’un yenilmezlik serisi, geçtiğimiz hafta Hammarby deplasmanında sona erdi. 5 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanışan Tobias Solberg’in öğrencileri, Hammarby’e karşı 5-1 mağlup oldu. Bu sezon İsveç Allsvenskan’da 4. Mağlubiyetini yaşadılar. İç sahada ise son haftalarda üst üste galibiyetler alan bir Degerfors var. Son 3 iç saha maçından da galibiyet ile ayrılan Degerfors, bu hafta Malmö karşısında da sürpriz arayacak.

Malmö Liderliğini Sürdürüyor

Malmö, İsveç Allsvenskan’da maç fazlasıyla liderliğini sürdürüyor. 2 hafta önce Norrköping deplasmanında 3-2 kaybeden Malmö, bu sezon 2. Yenilgisini yaşamıştı. Bu mağlubiyetin ardından ise geçen hafta IK Sirius’u farklı geçtiler. Swedbank’ta 4-0 kazanan Jon Dahl Tomasson’un ekibi, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Şampiyonlar Ligi’nde ise hafta içi Riga FC deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönen Malmö, bir üst tura yükselmeyi başardı.

Maç Bilgileri

Degerfors – Malmö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stora Valla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Degerfors’ta Sebastian Oholsson’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Degerfors'un ilk 11’i Belli mi?

Degerfors’un muhtemel kadrosu: Ismael Diawara, Abdelrahman Saidi, Anton Kralj, Oliver Ekroth, Sean Sabetkar, Adam Carlen, Adam Karlen, Johan Bertilsson, Christos Gravius, Ferhat Ayaz, Victor Edvardsen

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Marko Johansson, Jonas Knudsen, Lasse Nielsen, Anel Ahmedhodzic, Jo Inge Berget, Felix Bejimo, Veljko Birmancevic, Erdal Rakip, Anders Christiansen, Antonio Colak, Pavle Vagic

İddaa Tahmini

Malmö, hafta içi zorlu bir 90 dakikaya çıktı. Degefors, iç sahada etkili bir takım. Malmö’de yorgunluk belirtlileri oluşabilir. Zaten bu sezon Malmö’nün deplasmanda oynadığı tüm maçlarda, kalesinde gol gördüğünü belirtelim. Karşılıklı gollerin çıkmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Malmö, farklı kazandı. Degerfors’u 5-0 ile geçtiler ve liderliğini devam ettirdiler.