Elfsborg Östersunds İddaa Tahmini 17.07.2021

İsveç Allsvenskan’da üst üste 3 maçtır kazanan Elfsborg evinde, Östersunds ile karşılaşacak. Mücadele saat 18.30’da başlayacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Elfsborg Östersunds arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Elfsborg kazanır 1.42, beraberlik 4.70, Östersunds kazanır ise 7.95 olarak açıklanmış. 

Elfsborg 3 Maçtır Kazanıyor

Elfsborg, son haftaların dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Örebro’yu 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Üst üste 3. Galibiyetini alan Jimmy Thelin’in öğrencileri, şampiyonluk yarışına ortak oldu. Lider Malmö’nün sadece 4 puan gerisinde 3. Sırada bulunuyorlar. Son 3 maçta 9 puan toplayan Elfsborg, bu maçlarda sadece 1 gol yedi. Bu hafta iç sahada Östersunds’u konuk edecek Elfsborg’un maçın favorisi olduğunu belirtelim.

Östersunds Alt Sıralarda

Östersunds’ta kötü gidişat devam ediyor. 2 hafta önce Degerfors’a deplasmanda 3-1 kaybeden Amir Azrafshan’ın ekibi, geçtiğimiz hafta ise Göteborg’a 3-2 kaybetti. İsveç Allsvenskan’da alt sıralardan bir türlü kurtulamadılar. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Östersunds’un 10 hafta sonunda ise 2 galibiyeti bulunuyor. Bu sezon henüz deplasmanda galibiyet sevinci yaşayamadılar. Elfsborg deplasmanında da puan alabileceklerini düşünmüyorum.

Maç Bilgileri

Elfsborg – Östersunds Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Swedbank Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elfsbrog’ta Per Frick kart cezalısı.

Elfsborg'un ilk 11’i Belli mi?

Elfsborg’un muhtemel kadrosu: Tim Rönning, Leo Vaissanen, Christopher Mcvey, Andre Romer, Simon Strand, Johan Larsson, Robert Gojani, Jcob Ondrejka, Rasmus Alm, Maroky Ndione, Jeppe Okkels

Östersunds'un ilk 11’i Belli mi?

Östersunds’un muhtemel kadrosu: Aly Keita, Eirik Haugan, Patrick Kpozo, Ronald Mukiibi, Noah Sonko Sundberg, Frank Arhin, Simon Kroon, Ludvig Fritzson, Henrik Bellman, Felix Hörberg, Blair Turgott

İddaa Tahmini

Elfsborg, üst üste 3 maçtır kazanıyor. Formsuz Östersund’u iç sahada rahat geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.29

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Elfsborg, net bir galibiyet aldı. Östersunds’u iç sahada 3-0 ile geçtiler.