Bohemians Longford Town İddaa Tahmini 18.07.2021

İrlanda Premier Lig’te üst sıra takibini sürdüren Bohemians evinde, Longford Town ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Bohemians ve Longford Town arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Bohemians kazanır 1.21, beraberlik 6.00, Longford Town kazanır ise 9.00 olarak açıklanmış.

Bohemians Favori Taraf

Bohemians’ın ilk 3 sıra takibi sürüyor. İrlanda Premier Lig’te oynadıkları son karşılaşmada St. Patrick’i 3-2 mağlup ettiler ve çok önemli bir galibiyet aldılar. Son haftalarda önemli puanlar toplayan Keith Long’un öğrencileri, son 7 karşılaşmada 1 kez kaybetti. Geçtiğimiz hafta Dundalk ile oynayacakları karşılaşma, UEFA Avrupa Konferans Ligi maçları sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmişti. İrlanda Premier Lig’te 30 puana sahip Bohemians, 4. Sırada yer alıyor.

Longford Town 19 Maçtır Kazanamıyor

Longford Town adına işler yolunda gitmiyor. İrlanda Premier Lig’te aylardır galibiyet alamayan Longford Town, ligin en büyük düşme adayı diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Drogheda United ile 1-1 berabere kaldılar. Tam tamına 19 maçtır galibiyet alamayan Longford Town’ın bu sezon sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Tek galibiyetini, ligin ilk haftasında Derry City karşısında almışlardı. Bu hafta konuk olacakları Bohemians deplasmanında puan alabileceklerini düşünmüyorum.

Maç Bilgileri

Bohemians – Longford Town Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de bets10 sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dalymount Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bohemians'ın ilk 11’i Belli mi?

Bohemians’ın muhtemel kadrosu: James Talbot, Tyreke Wilson, Ciaran Kelly, Liam Burt, Dawson Devoy, Conor Levingston, Andy Lyons, Ror Feely, Alistair Coote, Georgie Kelly, Ross Tierney

Longford Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Longford Town’ın muhtemel kadrosu: Lee Stacey, Aodh Dervin, Patrick Kirk, Dean Zambra, Michael McDonnell, Dylan Grimes, Aaron O’Driscoll, Callum Niall Thompson, Karl Chambers, Conor Davis, Aaron Dobbs

İddaa Tahmini

Bohemians, maçın net favorisi. Longford Town, 19 maçtır kazanamıyor ve ligin dibinde yer alıyorlar. Bohemians, rahat bir galibiyet alır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.21

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.25

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Longford Town’da galibiyet hasreti 20 maça çıktı. Bohemians deplasmanında 1-1 berabere kaldılar.