Günün İddaa Kuponu 18.07.2021

18 Temmuz Pazar günü Norveç Eliteserien Ligi fikstüründe yer alan 3 güvendiğim müsabakayı kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Brann – Mjondalen: MS 2, 3.15 (iddaa) – 4.00 (Bets10) ; Brann‘ın rakibi Mjondalen. 18 Temmuz Pazar günü Norveç Eliteserien Ligi fikstüründe yer alan müsabaka, Türkiye saati ile 19:00‘da, Brann Stadı’dna sahne alacak. Brann, Norveç Eliteserien Ligi’nin ilk 13 haftasından 1 galibiyet, 3 beraberlikle 6 puan toplamayı başarırken, 6 puanla en dibe demir attı. Kare Ingebrigtsen yönetiminde ligin en zayıf halkası haline gelen ev sahibi, ilk 6 haftanın tamamında mağlup olurken, 7. Hafta Stromsgodset karşısında ilk ve son galibiyetini aldı. Son 6 haftada puan kayıplarını sürdüren Brann, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Tromsö ile 1-1 berabere kaldı. Ligin en zayıf savunma ve hücum performansını sergileyen ev sahibi, adım adım alt lige ilerliyor. Henüz ligde 13 hafta geride kalsa da, toparlanmaktan fazlasıyla uzak kalan Brann, zayıf kadro yapısıyla Eliteserien Ligi’nde averaj takımı haline geldi. Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta Haugesund ile karşı karşıya gelen Mjondalen, 3 golle 3 puana uzandı. Ovenstad, Eriksen ve Nakkim’in golleriyle 3-0’lık galibiyete uzanan konuk ekip, ilk 10 haftadaki en iyi performansını ortaya koyarken, 8 maç sonra tekrar galibiyetle tanıştı. Sezona Sandefjord galibiyetiyle başlayan Vegard Hansen’in öğrencileri, sonraki 8 haftada üst üste puan kayıpları yaşarken, düşme hattının içerisine dahil oldu. Haugesund galibiyetiyle birlikte düşme hattından kurtulmayı başaran Mjondalen, ligin en zayıf halkası Brann karşısında kazanarak yükselişini sürdürmek istiyor. Son maçta aldığı galibiyetle toparlanma sinyalleri veren Mjondalen, ligin en zayıf halkası Brann karşısında kazanmaya devam edecek ve haftayı galibiyetle kapatacaktır.

Haugesund – Valerenga: KGVAR, 1.52 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi kapsamında, 18 Temmuz Pazar günü, Haugesund evinde Valerenga’yı konuk edecek. Türkiye saati ile 19:00‘da başlama düdüğü çalınacak mücadeleye Haugesund Stadı ev sahipliği yapacak. Norveç Eliteserien Ligi’nde namağlup bir iç saha performansı ortaya koyan Haugesund, deplasmanda ise önemli puan kayıpları yaşadı. 10 hafta sonunda iç sahada mağlubiyeti bulunmayan ev sahibi, deplasmanda ise 3 kez mağlup oldu. 4 haftadan 10 puanla namağlup çıkmayı başarmasının ardından, geçtiğimiz hafta Mjondalen deplasmanına konuk olan Jostein Grindhaug’un öğrencileri, haftayı 3-0’lık mağlubiyetle tamamladı. 5 iç saha maçında 1 golü bulunan ev sahibi, iç sahada ise Eliteserien Ligi’nin en etkili takımlarından. Norveç Eliteserien Ligi’nin son 6 haftasından namağlup çıkmayı başaran Valerenga, 13 hafta sonunda 21 puana ulaşırken, Molde ve Bodo/Glimt ile birlikte zirve yarışına dahil oldu. 13 haftada sadece Kristiandsund ve Viking’e mağlup olan konuk ekip, son 6 haftadan ise 4 beraberlik, 2 galibiyetle namağlup çıkmayı başardı. Zirvenin sadece 7 puan gerisinde yer alan Valerenga, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Lilleström ile 2-2 berabere kaldı. Maça etkisiz başlayan ve devre arasına 2-0 geride giden konuk ekip, ikinci yarıda oyuna Aron Donnum’u dahil ederken, yıldız futbolcu önce farkı 1’e indiren golü kaydetti, ardından Udahl’ın golüne asist yaparak, beraberliğin baş mimarı oldu. Valerenga son haftalarda çok formda. Son haftaların iki formda takımı karşı karşıya gelecek. Kolay maç kaybetmeyen Haugesund ve Valerenga, yenilmezlik serilerini sürdürmeyi başarmasa dahi, 90 dakika sonunda gol bulmayı başarır.

Stromsgodset – Stabaek: MS 1, 1.63 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 18 Temmuz Pazar günü yer alan Norverç Eliteserien Ligi mücadelesinde Stromsgodset evinde Stabaek‘i konuk edecek. Başlama düdüğü 21:00‘da çalınacak mücadeleye Marienlyst Stadı ev sahipliği yapacak. Stromsgodset’in deplasman kabusu geçtiğimiz hafta da devam etti ve Viking ile karşı karşıya gelen ev sahibi, 1-0 öne geçtiği maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, dış sahada çıktığı 6 maçın tamamında puan kaybetti. Evinde ise 5 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlikle çıkmayı başaran Stromsgodset, iç sahadaki etkisini deplasman karnesine yansıtmayı başaramayınca, 11 hafta sonunda 13 puanla 11. Sırada yer aldı ve Play Out hattından sadece 3 puan uzaklıkta, düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Norveç Eliteserien Ligi’nin ilk 10 haftasında sadece en alt sıradaki Brann’ı mağlup etmeyi başaran Stabaek, 10 maç sonunda 6 puana sahip olurken, Brann ile birlikte en alt sırayı paylaştı. Üst üste 6 maçlık mağlubiyet serisine Viking deplasmanından 3-3’lük beraberlikle son veren Jan Jönsson’ün öğrencileri, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Sandefjord karşısında ise tekrar eski günlerine geri döndü. Haftayı 2-0’lık mağlubiyetle kapatan Stabaek, iç saha avantajını iyi değerlendiremedi. Konuk ekip hem iç saha hem de deplasmanda ligin en güven vermeyen takımlarının başında geliyor. Stromsgodset deplasmanda iyi performanslar sergilemese de, iç sahada etkili. Ev sahibi ligin zayıf halkası Stabaek karşısında kazanmayı bilecektir.

Toplam İddaa Oranı: 7.80

Bets10 Bahis Oranı: 11.76