Günün İddaa Kuponu (2) 18.07.2021

Siz değerli takipçilerimiz için 18 Temmuz Pazar günü fikstüründe yer alan 3 müsabakayı kupon olarak derledim. Kazanmanız dileğiyle.

Kristiansund BK – Sandefjord: 2.5 ALT, 1.71 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; 18 Temmuz Pazar günü Türkiye saati ile 19:00‘da başlama düdüğü çalınacak olan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde, Kristiansund BK‘nın rakibi Sandefjord olacak. Ev sahibi Kristiansund BK, Norveç Eliteserien Ligi’nde haftayı mağlubiyetle kapatan takımlardan biri oldu. En yakın rakibi Rosenborg deplasmanına konuk olan ev sahibi, Lerkendal Stadı’ndan 1-0’lık mağlubiyetle dönerken, 3 maçlık yenilmezlik serisini kaybetti. İlk 12 haftadan 6 galibiyet, 2 beraberlikle 20 puan toplamayı başaran ev sahibi, liderden 1 maç eksikle 9 puan geride yer alırken, son hafta aldığı mağlubiyete rağmen, ligin iddialı takımlarından biri olmaya devam etti. Evinde sadece son şampiyon Bodo/Glimt’e 2. Hafta mağlup olan Kristiansund BK, son 5 iç saha maçından ise namağlup çıkmayı başardı. Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta Sarpsborg ile karşı karşıya gelen Sandefjord, evinde Vidar Ari Jonsson ve Kristoffer Hansen’in golleriyle 2-0’lık galibiyete uzandı. Bodo/Glimt ve Stabaek galibiyetlerinin ardından, kazanma alışkanlığını sürdüren konuk ekip, ilk kez üst üste 3 galibiyete imza atarken, 10. Sıraya kadar yükseldi ve kısa süreliğine olsa da, rahat bir nefes aldı. İlk 7 haftadan sadece 6 puan çıkarabilen ve düşme potasının içerisinde yer alan Sandefjord, son 3 haftada ise kalesini gole kapatarak aldığı galibiyetlerle dikkat çekti. İç sahada 5 maçtır yenilmeyen Kristiansund BK ve 270 dakikadır kalesinde gole izin vermeyen Sandefjord, bu hafta iyi performanslarını sürdürecek ve rakibine kolay gol fırsatı vermeyerek, 90 dakikayı 2.5 gol barajının altında tamamlayacaktır.

Lilleström – Molde: MS 2, 1.66 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; 18 Temmuz Pazar günü evinde 4 maçtır kazanan Lilleström, Türkiye saati ile 19:00‘da, lider Molde karşısına çıkacak. Norveç Eliteserien Ligi mücadelesine Arasen Stadı ev sahipliği yapacak. Norveç Eliteserien Ligi’nde son haftaların formda takımı Lilleström, lider Molde’yi evinde 6 maçlık yenilmezlik serisiyle konuk edecek. İlk 4 haftada sadece Odds BK’yı iç sahada mağlup etmeyi başaran, Stromsgodset, Viking ve Kristiandsund’a ise mağlup oldu. Ligin yeni temsilcisi ilk haftalarda adaptasyon sorunu yaşasa da, son 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkarak, Jörgen Lennartsson’un önderliğinde, üst sıraları zorlamayı başardı. Liderden 3 maç eksikle 12 puan geride yer alan Lilleström, Molde karşısında kazanarak farkı 9’a indirmek istiyor. 10 maçta 9 gol atmayı başaran Thomas Lehne Olsen, takımının en golcü ismi olurken, gol krallığı yarışında da iddialı bir konuma geldi. Norveç Eliteserien Ligi’nin son haftasına Molde golcüleri damga vururken, lider Odds BK karşısında 5-0’lık galibiyete uzandı ve liderliğini perçinledi. Omoijuanfo 2 golle haftayı kapatırken, toplamda 15 gole ulaştı ve Eliteserien Ligi’nin en formda golcüsü olarak yola devam etti. 2 hafta önce Sarspborg deplasmanından mağlubiyetle dönen Molde, 6 haftalık yenilmezlik serisini kaybetmesinin ardından, tekrar vites yükseltti. 13 haftada 33 gol atmayı başaran Erling Moe’nin öğrencileri, etkili hücum performansıyla Eliteserien Ligi’ne damga vuruyor. 13 haftada sadece 2 mağlubiyet alan Molde, ligin uzak ara en formda takımı. Molde deplasmanda galibiyetlerine devam edecek ve Lilleström karşısında kazanarak, rakipleriyle puan farkını koruyacaktır. Lilleström çok formda olsa da, Molde golcüleriyle güven veriyor.

Tromsö – Rosenborg: MS 2, 2.18 (iddaa) – 2.60 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi‘nde 14. hafta heyecanı hız kesmeden devam ediyor. 18 Temmuz günü Türkiye saati ile 19:00‘da start alacak karşılaşmada Tromsö ile Rosenborg karşı karşıya gelecek. Tromsö, Norveç Eliteserien Ligi’nde 5 haftadır puan kaybediyor. 12 hafta sonunda 2 galibiyet, 4 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran ev sahibi, yeni yükseldiği Eliteserien Ligi’nin Play Out hattında yer aldı. Simo Valakari yönetiminde lige adapte olmakta zorlanan Tromsö, attığı 11 gole karşılık, kalesinde 21 gol görürken, hem savunma hem de hücum performansıyla ligin zayıf halkalarından biri haline geldi. Sadece Viking ve Stabaek deplasmanlarından maç kazanmayı başaran Tromsö, evinde ise henüz maç kazanamadı. Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz haftaya kadar galibiyet hasretini 5 haftaya çıkaran ve adım adım zirveden uzaklaşan Rosneborg, geçtiğimiz hafta Kristiandusnd karşısında Dino Islamovic’in golüyle kazandı ve 5 maç sonra aldığı galibiyetle 5. Sıraya yükseldi. Ligde ilk 7 haftada lider olmayı başaran Rosenborg, üst üste puan kayıplarıyla kabus yaşasa da, Age Hareide ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetle liderin 10 puan gerisinde yoluna devam etti. 2 kez öne geçtiği Odds BK deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen konuk ekip, savunmadaki etkisini arttırdı ve son hafta zirve yarışında bende varım dedi. Zirve yarışında üst üste puan kayıplarıyla geriye düşse de, son maçta aldığı galibiyetle tekrar toparlanan Rosneborg, Tromsö deplasmanında kazanarak ligdeki iddiasını sürdürecektir.

Toplam İddaa Oranı: 6.18

Bets10 Bahis Oranı: 9.88