Norrköping Hacken İddaa Tahmini 18.07.2021

İsveç Allsvenskan’da Pazar günü 4 maç var. Norrköping iç sahada, Hacken ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Norrköping ve Hacken arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Norrköping kazanır 2.40, beraberlik 3.45, Hacken kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış.

Norrköping Yine Kazandı

Norrköping, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Mjallby deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. İsveç Allsvenskan’da son 2 maçtan 6 puan çıkartan Rikard Norling’in öğrencileri, bu hafta Hacken ile karşılaşacak. 17 puan ile 4. Sırada yer alan Norrköping, zirve takibini sürdürüyor. Lider Malmö’nün 6 puan gerisindeler. Bu hafta Norrköping’te önemli bir eksik bulunmuyor.

Hacken Dikkat Çekiyor

Hacken, son haftalarda dikkat çekici sonuçlar almaya devam ediyor. İsveçç Allsvenskan’da galibiyet serisini 3 maça çıkartan Hacken, geçtiğimiz hafta Kalmar deplasmanından 3-2’lik galibiye ile döndü. İsveç Allsvenskan’da üst üste 3. Galibiyetin alan Andreas Alm’ın ekibi, son 4 maçta ise 10 puan topladı. Bu sezon ligde oynadıkları tüm karşılaşmalarda kalesinde gol gören Hacken, savunma anlamında pek güven vermiyor. Aynı zamanda Hacken’ın oynadığı son 9 karşılaşmanın karşılıklı gol var şeklinde sonuçlandığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Norrköping – Hacken Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nya Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Norrköping'in ilk 11’i Belli mi?

Norrköping’in muhtemel kadrosu: Oscar Jansson, Linus Waglqvist, Viktor Agardius, Kevin Alvarez, Marco Lund, Ari Skulason, Isak Johannesson, Sead Haksabanovic, Ishaq Abdulrazak, Alexander Fransson, Jonathan Levi

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın muhtemel kadrosu: Pontus Dahlberg, Johan Hammar, Joona Toivio, Elohar Godswill, Oskar Sverrrison, Martin Olsson, Gustav Berggren, Erik Friberg, Tobias Heintz, Patrik Walemark, Alexander Jeremejeff

İddaa Tahmini

Gollü bir maç bekliyorum. İki takımda son haftalarda üst üste galibiyetler almaya başladı. Üstelik Hacken, hem gol atan hem de gol yiyen bir takım. Son 9 maçları karşılıklı gollerle sonuçlandı. Yine benzer bir maç olur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hacken’da galibiyet serisi devam etti. Norrköping gibi zor bir deplasmanda da kazanmayı başardılar.