Örebro Hammarby İddaa Tahmini 18.07.2021

İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan Hammarby bu hafta deplasmanda, Örebro ile karşılaşacak. 16.00’da başlayacak karşılaşmayı nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

Örebro ile Hammarby takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Örebro galibiyetine 4.95, beraberlik tercihine 4.15, Hammarby galibiyetine ise 1.66 verildiğini görüyoruz.

Örebro Son Sırada

Örebro’da işler yolunda gitmiyor. Axel Kjall’ın öğrencileri, bir türlü ligin dibinden kurtulamadı. İsveç Allsvenskan’da üst üste 3 maçtır mağlup olan Örebro, geçtiğimiz hafta Elfsborg deplasmanında 2-1 kaybetti. Bu sezon sadece 2 galibiyet alabilen Örebro, topladığı 7 puan ile ligin son sırasında yer alıyor. Bu ahfta Behrn Arena’da Hammarby ile karşılaşacak Örebro’yu yine zor bir 90 dakika bekliyor. Örebro’da Nordin Gerzic ve Andreas Skovgaard’ın kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Hammarby’den Farklı Galibiyet

Hammarby, geçtiğimiz hafta farklı bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Degerfors’u 5-1 mağlup etmeyi başardılar. Bu sezon İsveç Allsvenskan’da en farklı galibiyetini alan Stefan Billborn’un ekibi, puanını 15 yaptı ve 6. Sıraya yükseldi. İlk 3 hattının 4 puan gerisindeler. Bu sezon ligde 4. Galibiyetini alan Hammarby, bu hafta Örebro deplasmanında da maçın net favorisi. Hammarby’de Jeppe Andersen’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Örebro – Hammarby Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Swedbank Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Örebro’da Nordin Gerzic ve Andreas Skovgaard’ın kart cezalısı olduklarını belirtelim. Hammarby’de Jeppe Andersen’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Örebro'nun ilk 11’i Belli mi?

Örebro’nun muhtemel kadrosu: Boby Allain, Michael Almeback, Daniel Björnkvist, Andreas Skovgaard, Dennis Collander, Johan Martensson, Benjamin Hjertstrand, David Seger, Agon Mehmeti, Deniz Hümmet, Nordin Gerzic

Hammarby'nin ilk 11’i Belli mi?

Hammarby’nin muhtemel kadrosu: Oliver Nnonyelu Dovin, Simon Sandberg, Mohanad Jeahze, Mads Fenger Darijan Bojanic, Jeppe Andersen, Jon Fjoluson, Abdul Khalili, Akinkumi Amoo, Gustav Ludwigson, Astrit Seljmani

İddaa Tahmini

Örebro, ligin dibinden kurtulamıyor. Üstelik bugün 2 önemli eksikleri var. Hammarby’den galibiyet bekliyorum. Örebro’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.48

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.66

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hammarby’nin kazanmasını bekliyordum. Örebro karşısında da kazandılar ve çıkışları devam etti.