Waterford Sligo Rovers İddaa Tahmini 18.07.2021

İrlanda Premier Lig’te play out hattında yer alan Waterford evinde, Sligo Rovers ile karşılaşacak. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Waterford ve Sligo Rovers arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Waterford kazanır 4.50, beraberlik 3.30, Sligo Rovers kazanır ise 1.83 olarak açıklanmış.

Waterford’tan Sürpriz Galibiyet

Waterford, geçtiğimiz haftanın sürpriz sonuçlarından birine imza attı. Konuk oldukları Finn Harps deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile döndüler. Waterford’a galibiyeti getiren gol ise Junior Quitirna’dan geldi. İrlanda Premier Lig’te bu sezon 5. Galibiyetini alan Waterford, kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Lig sonuncusu Longford Town ile aradaki puan farkını 6’ya yükselttiler. Bu hafta iç sahada Sligo Rovers’ı konuk edecek Waterford’ta Prince Mutswunguma kart cezalısı.

Sligo Rovers Takipte

Sligo Rovers, son haftalarda önemli puanlar topladı. İrlanda Premier Lig’te oynadıkları son 3 karşılaşmada 7 puan çıkarttılar. Geçtiğimiz hafta ise Shamrock ile oynayacakları karşılaşma, UEFA Avrupa Konferans Ligi maçları sebebiyle ertelendi. 35 puan ile 3. Sırada yer alan Liam Buckley’in ekibi, son maçında Longford Town’ı deplasmanda 1-0 mağlup etmişti. Bu sezon ligde oynadıkları 10 maçta sadece St. Patrick’e kaybettiler. Waterford maçı öncesinde Sligo Rovers’ta Darren Collins’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Waterford – Sligo Rovers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Regional Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Waterford’ta Prince Mutswunguma kart cezalısı. Sligo Rovers’ta Darren Collins’in sakatlığı bulunuyor.

Waterford'un ilk 11’i Belli mi?

Waterford’un muhtemel kadrosu: Brian Murphy, Josh Collins, Darragh Power, Cameron James Evans, Shane Griffin, Adam O’Reilly, Jamie Mascoll, James Waite, John Martin, Cian Kavanagh, O’Keeffe

Sligo Rovers'ın ilk 11’i Belli mi?

Sligo Rovers’ın muhtemel kadrosu: Alan Mannus, Joey O’Brien, Lee Grace, Roberto Lopes, Daniel Mandroiu, Gary O’Neill, Liam Scales, Sean Gannon, Aaron Greene, Graham Burke, Rory Gaffne

İddaa Tahmini

Sligo Rovers, maçın net favorisi. Waterford deplasmanında hata yapmazlar ve haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.63

Bets10Oranı: MS 2, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Waterford, sürpriz bir galibiyet aldı. Sligo Rovers’ı 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.