Alashkert FC Sheriff İddaa Tahmini 20.07.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu heyecanı devam ediyor. Alashkert evinde, FC Sheriff ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 18.00’de nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Alashkert ve FC Sheriff arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Alashkert kazanır 3.60, beraberlik 3.10, FC Sheriff kazanır ise 2.10 olarak açıklanmış.

Alashkert İlk Turu Geçti

Alashkert, bildiğimiz gibi Şampiyonlar Ligi’ne 1. Eleme turundan katıldı. İlk turda Galler’in Conanhs Quay takımı ile karşılaşan Alashkert, ilk maçta rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı. Rövanş maçında ise Connahs Quay’ı 1-0 mağlup eden Aleksandr Grigoryan’ın öğrencileri, adını 2. Tura yazdırmayı başardı. Kazakistan temsilcisi Alashkert, 2. Eleme turunda FC Sheriff ile karşılaşacak. Bu kez Alashkert’in işi çok daha zor olacak diyebiliriz.

FC Sheriff Galibiyet Peşinde

FC Sheriff, Moldova Ulusal Ligi takımlarından biri. Geçtiğimiz sezonu Moldova Ligi’nde şampiyon olarak tamamaldılar. En yakın takipçisi Petrocub’un tam 23 puan önünde şampiyonluğa ulaşan FC Sheriff, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turunda Alashkert ile eşleşti. Yuri Vernydub’un öğrencileri, yeni sezona mağlubiyet ile başladı. Sezonun ilk haftasında iç sahada konuk ettikleri CSF Balti’ye 1-0 kaybettiler. Öte yandan 1. Turda Arnavutluk temsilcisi Teuta ile karşılaşan FC Sheriff’in rahat bir şekilde turu geçip, Alashkert’in rakibi olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Alashkert – FC Sheriff Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alashkert Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Alashkert'in ilk 11’i Belli mi?

Alashkert’in muhtemel kadrosu: Ognjen Cancarevic, Tiago Cameta, James, Didier Kadio, Taron Voskonyan, David Khurtsidze, Artak Grigoryan, Dejan Boljevic, Rumyan Hosvepyan, David Davidian, Jose Alberto Embalo

FC Sheriff'in ilk 11’i Belli mi?

FC Sheriff’in muhtemel kadrosu:

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. FC Sheriff, önceki turda oynadığı 2 maçta da gol yemedi. Bu deplasmanda alacakları beraberlik bile önemli. Ben az gollü bir karşılaşma bekliyorum. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.52

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi az gollü bir maç oldu. 2.5 gol altı tercihimiz rahat kazandı.