Djurgarden IK Sirius İddaa Tahmini 19.07.2021

İsveç Allsvenskan’da alt sıralarda yer alan IK Sirius deplsamanda, Djurgarden’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Djurgarden IK Sirius arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Djurgarden kazanır 1.37, beraberlik 5.40, IK Sirius kazanır ise 7.90 olarak açıklanmış. 

Djurgarden Telafi Peşinde

Kim Bergstrand’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta deplasmanda yine puan kaybetti. Konuk oldukları Halmstad deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrıldılar. İsveç Allsvenskan’da 3. Sıraya gerileyen Djurgarden, son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Lider Malmö’nün 5 puan gerisinde yer alan Djurgarden’ın 2 maçının da eksik olduğunu belirtelim. Bu sezon ligde tek mağlubiyet yaşayan Djurgarden, Degerfors deplasmanında 2-0 kaybetmişti. Bu hafta IK Sirius ile karşılaşacak Djurgarden’da kaleci Aleksandr Vasyutin’in sakatlığı devam ediyor.

IK Sirius Alt Sıralarda

IK Sirius, geçtiğimiz haftayı farklı bir mağlubiyet ile kapattı. Konuk oldukları Malmö deplasmanından 4-0’lık mağlubiyet ile döndüler. İsveç Allsvenskan’da bu sezon 3 galibiyeti bulunan Henrik Rydström’ün öğrencileri, son 4 deplasman maçından galibiyet çıkartamadı. 12 puanı bulunan IK Sirius, düşme hattının 4 puan üstünde yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları Djurgarden deplasmanında da IK Sirius’u zor bir maçın beklediğini belirtelim. IK Sirius’ta Marcus Mathisen, kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Djurgarden – IK Sirius Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tele2 Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Djurgarden’da kaleci Aleksandr Vasyutin’in sakatlığı devam ediyor. IK Sirius’ta Marcus Mathisen, kart cezalısı.

Djurgarden'ın ilk 11’i Belli mi?

Djurgarden’ın muhtemel kadrosu: Aslak Fonn Witry, Jesper Löfgren, Elliot Kack, Hjalmar Ekdal, Hampus Finndell, Rasmus Schüller, Niklas Barkroth, Edwar Chilufya, Kalle Holmberg, Magnus Eriksson, Widell Zetterström

IK Sirius'un ilk 11’i Belli mi?

IK Sirius’un muhtemel kadrosu: David Nilsson, Johan Karlsson, Tim Björkström, Axel Björnström, Adam Hellborg, Jacob Ortmark, Jamie Roche, Joseph Colley, Nahom Netabay, Christian Kouakou, Adam Stahl

İddaa Tahmini

Djurgarden, maçın net favorisi. Lider Malmö’nün takibini sürdürüyorlar ve bu hafta IK Sirius karşısında kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.37

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Djurgarden, rahat bir galibiyet aldı. IK Sirius’u iç sahada 5 golel geçtiler.