Ferencvaros – Zalgiris Vilnius İddaa Tahmini 20.07.2021

20 Temmuz Salı günü, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu sahnesinde bizleri Ferencvaros ile Zalgiris Vilnius’un zorlu mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 21:00‘da başlama düdüğü çalınacak mücadeleye Groupama Arena Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Ferencvaros galibiyetine 1.36, beraberliğe 4.50, Zalgiris Vilnius galibiyetine ise 9.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.75, 2.5 Alt 2.00 olarak verilmiş.

Ferencvaros Golcüleriyle Dikkat Çekti

Macaristan NB I Ligi’nde 3 sezondur şampiyon olmayı başaran Ferencvaros, geçtiğimiz sezon şampiyonluk serisini sürdürmeyi başarırken, UEFA Şampiyonlar Ligi Guruplarında mücadele etti. Yeni sezonu ise UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda açan Macaristan temsilcisi, Prishtina engelini 3-0 ve 3-1’lik galibiyetlerle geçti. Transfer döneminde Loncar, Zachariassen ve Mmaee’yi renklerine bağlayan ev sahibi, gücüne güç katarken, yeni sezonda hücum etkisiyle dikkat çekti. 2 maçta 6 gol atmayı başaran Ferencvaros cephesinde, son maçta 3 gol atan Uzuni, sezona harika başladı. Tecrübeli Ferencvaros, Devler sahnesinde yoluna devam etmek istiyor.

Zalgiris Vilnius Hücum Hattında Etkili

Zalgiris Vilnius, Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nun ilk ayağında 3-1 mağlup ettiği Linfield’i, deplasmanda 9 kişi kalmasına rağmen 2-1 mağlup etti ve üst tura yükseldi. İlk maçta oyunun hakimi olmayı başaran Litvanya temsilcisi, ikinci maçta ise El Hadj ve Karolis Uzela’nın kırmızı kart görmesine rağmen, kazanma alışkanlığını sürdürdü. Litvanya A Ligi’nde ise son 8 haftadan 6 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran ve liderlik koltuğuna yükselen Zalgiris, Vladimir Cheburin yönetiminde iki kulvarda birden etkisini sürdürüyor. Ligde 20 maçta 37 gol atan konuk ekip, hücum etkisiyle dikkat çekerken, aynı başarıyı Şampiyonlar Ligi sahnesinde sürdürdü ve 180 dakikada 5 gol buldu.

Maç Bilgileri

Ferencvaros – Zalgiris Vilnius Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Groupama Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ferencvaros’un ilk 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Mmaee, Blazic, Nguen, Khartin, Civic, Wingo, Uzuni, Somalia, Ryan Mmaee, Robert Mak.

Zalgiris Vilnius’un ilk 11’i Belli mi?

Zalgiris Vilnius’un muhtemel kadrosu: Edvinas Gertmonas, El Hadj, Ljubisavljevic, Bopesu, Gamakov, Videmont, Mikoliunas, Verbickas, Kis, Sylvestr, Kyeremeh.

Hücum hattındaki etkisiyle 1. Eleme Turu’na damga vuran Ferencvaros ve Zalgiris Vilnius, gollerine 2. Eleme Turu’nda da devam edecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.77

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ferenecvaros evinde farklı galibiyetle tur kapısını araladı. İç sahada 2 golle galibiyete ulaşan ekip, Zalgiris Vilnius’a gol şansı vermezken, savunmadaki başarısıyla bizleri yanılttı.