Halmstad Varbergs İddaa Tahmini 19.07.2021

İsveç Allsvenskan’da iç sahada bu sezon yenilgi yaşamayan Halmstad evinde, Varbergs’i konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Halmstad ve Varbergs arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Halmstad kazanır 1.99, beraberlik 3.45, Varbergs kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış.

Halmstad 5 Maçtır Kaybetmiyor

Halmstad, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Djurgarden ile golsüz berabere kaldılar. İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 5 maçta yenilgi yüzü görmeyen Halmstad, iç sahada da bu sezon mağlubiyet yaşamadı. Örjans Vall’da oynadıkları 5 karşılaşmadan da puan çıkartmayı başardılar. Bu hafta iç sahada Varbergs’i konuk edecek Halmstad, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Halmstad’ta Joel Allansson kart cezalısı.

Varbergs Vasatı Aşamıyor

Varbergs, İsveç Allsvenskan’ın vasat takımlarından biri diyebiliriz. Bu sezon ligde sadece 2 galibiyet alabildiler. 10 hafta sonunda 8 puan toplayan Joakim Persson’un öğrencileri, düşme hattında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları AIK Stockholm deplasmanında 2-1 kaybettiler. Son 3 maçından ise galibiyet çıkartamayan Varbergs’i zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Varbergs’te Robin Simovic ve Albin Winbo’nun kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Maç Bilgileri

Halmstad – Varbergs Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Örjans Vall Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Halmstad’ta Joel Allansson kart cezalısı. Varbergs’te Robin Simovic ve Albin Winbo’nun kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Halmstad'ın ilk 11’i Belli mi?

Halmstad’ın muhtemel kadrosu: Malkolm Nilsson, Edvin Kurtuluş, Andreas Bengtsson, Josep Baffo, Dusan Djuric, Andreas Johansson, Amir Al Ammari, Thomas Boakye, Joel Allansson, Marcus Antonsson, Karim Sadat

Varbergs'in ilk 11’i Belli mi?

Varbergs’in muhtemel kadrosu: Philip Martensson, Jon Birkfeldt, Oliver Stanisic, Anton Liljeback, Adama Fofana, Albet Ejupi, Tashreeq Matthews, Albin Mörfelt, Joakim Lindner, Luke Le Roux, Simon Adjei

İddaa Tahmini

Halmstad, maçın favorisi. Varbergs, düşme hattında yer alıyor. Halmstad’ın kazanacağını düşünüyorum. Bu sezon iç sahada kaybetmediler ve formsuz Varberg karşısında da kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.76

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.99

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Halmstad, bekleneni veremedi. Varbergs karşısında 1 puanı zor kurtardılar.