Lincoln Red – CFR Cluj İddaa Tahmini 20.07.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu‘nun ilk ayağında, Lincoln Red ile CFR Cluj karşı karşıya gelecek. Victoria Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele, 20 Temmuz Salı günü 19:00‘da start alacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lincoln Red galibiyetine 13.00, beraberliğe 6.00, CFR Cluj galibiyetine ise 1.22 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.25, KGYOK 1.60 olarak verilmiş.

Lincoln Red 5 Golle Tur Biletini Aldı

Cebelitarık temsilcisi Lincoln Red, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’na iyi bir başlangıç yapamasa da, rövanş turuna 5 golle damgasını vurdu. Fola Esch karşısında ilk maçta 2-0 öne geçse de, bitime 25 dakika kala skor üstünlüğünü korumayı başaramayan ve 2-2’lik beraberliğe razı gelen ev sahibi, rövanş maçını ise 5-0 kazandı. Sezonu yeni açan Lincoln Red, maç kondisyonunu kazandıkça Şampiyonlar Ligi sahnesinde etkisini arttırdı. Liam Wlaker ve De Barr sezona hariak başlangıç yaparken, tur biletini getiren isimler arasında başı çekti. Hücum hattında çok başarılı bir 180 dakika geçiren Lincoln Red, aynı etkiyi CFR Cluj karşısında sürdürmek istiyor.

CFR Cluj Galibiyet Peşinde

Geçtiğimiz sezon Romanya 1. Ligi’ni şampiyon tamamlayan CFR Cluj, ülkesini Şampiyonlar Ligi sahnesinde temsil etme hakkı elde ederken, yeni sezonda göreve Marius Sumudica’yı getirdi. Yeni sezonu Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda açan ekip, ilk maçta 3-1 mağlup ettiği Borac Banja’ya, deplasmanda 2-1 mağlup olsa da, üst tur biletini cebine koydu. Romanya 1. Ligi’ne ise geçtiğimiz hafta start veren konuk ekip, ilk hafta U Craiova 1948 engelini 3-2’lik galibiyetle geçti. İki kulvarda birden oyun olarak rakiplerine üstünlük kurmayı başarırken, savunmada önemli açıklar veren CFR Cluj, hatalarını Lincoln Red deplasmanında telafi ederek, Devler sahnesinde yoluna devam etmek istiyor.

Maç Bilgileri

Lincoln Red – CFR Cluj Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Victoria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lincoln Red’in ilk 11’i Belli mi?

Lincoln Red’in muhtemel kadrosu: Emanuel Cabral, Klein, Mura, Ouassiero, Grisez, Basone, Lizardo, Dikaba, Delgado, Bensi, Diallo.

CFR Cluj’un ilk 11’i Belli mi?

CFR Cluj’un muhtemel kadrosu: Giedrius Arlauskis, Manea, Bouhenna, Camora, Cestor, Rodriguez, Alexandru, Sigurjonsson, Deac, Costache, Omrani.

Golcülerinin performanslarıyla Şampiyonlar Ligi sahnesine iyi başlayan Lincoln Red ve CFR Cluj, hücum etkisini 2. Eleme Turu’nda sürdürecek ve rakip fileleri havalandıracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 2.04

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.25

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: CFR Cluj galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı. Ev sahibi Marco Rosafio ile gol bulurken, konuk ekip ise Debeljuh’un golleriyle kazandı.