Rapid Wien Sparta Prag İddaa Tahmini 20.07.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu ilk maçında Sparta Prag deplasmanda, Rapid Wien’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 21.30’da start alacak ve Bets10 sitesinden ekranlara gelecek.

Rapid Wien ile Sparta Prag arasında zor bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Rapid Wien galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.40, konuk ekip Sparta Prag galibiyetine 2.80 oran belirlenmiş durumda.

Rapid Wien’den 2 Takviye

Rapid Wien, geçtiğimiz sezonu Avusturya Bundesliga’da 2. Sırada tamamlamıştı. Son yıllarda Salzburg’un hegemonyasına son veremiyorlar. Şampiyonlar Ligi’ne 2. Eleme turundan katılacak olan Rapid Wien’in rakibi, Sparta Prag oldu. Geçtiğimiz sezonu Çekya Ligi’nde 2. Sırada tamamlayan Sparta Prag ile kozlarını paylaşacaklar. Bu sezon transfer döneminde Mlade Boleslav’dan Jonas Auer, Stoke City’den ise Kewin Wimmer’i kadrosuna katan Rapid Wien, özellikle savunma hattını iyice güçlendirdi.

Sparta Prag Avantaj Peşinde

Sparta Prag, geçtiğimiz sezonu şampiyon Slavia Prag’ın ardından 2. Sırada tamamladı. Pavel Vrba’nın öğrencileri, yeni sezon hazırlık kampında 4 maça çıktı. İlk 2 maçını zayıf takımalarla oynayan ve kazanan Sparta Prag, Wolfsberger’e 3-2 kaybederken, Dinamo Moskova ile de 2-2 berabere kaldı. Kadrosuna David Hancko ve Casper Jöjer gibi 2 önemli ismi katan Sparta Prag’ta Benjamin Tetteh, Libor Kozak ve Srjdan Plavsic ise takımdan ayrılan isimler oldu.

Maç Bilgileri

Rapid Wien – Sparta Prag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Rapid Wien'in ilk 11’i Belli mi?

Rapid Wien’in muhtemel kadrosu: Richard Strebinger, Kevin Wimmer, Maximilian Hofmann, Filip Stojkovic, Christoph Knasmüllner, Thorsten Schick, Dejan Petrovic, Taxiaarchis Fountas, Ercan Kara, Kelvin Arase

Sparta Prag'ın ilk 11’i Belli mi?

Sparta Prag’ın muhtemel kadrosu: Milan Heca, Andreas Vidheim, Ondrej Celutska, David Hancko, Matej Polidar, Michal Sacek, David Pavelka, Ladislav Krejci, David Moberg Karlsson, Borek Dockal, Adam Hlozek

İddaa Tahmini

Sparta Prag’ın kadro kalitesi, Rapid Wien’e nazaran daha iyi. Hlozek, Krejci, ve Dockal gibi kaliteli isimler var. Sparta Prag’ın ilk maçtan avantajlı bir skor almasını bekliyorum.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.32

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sparta Prag, 1-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamadı. Rapid Wien’e deplasmanda 2-1 kaybettiler.