Günün İddaa Kuponu (2) 20.07.2021

20 Temmuz Salı günü Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi’nde oynanacak 2. Eleme Turu mücadelelerini kupon haline getirdim. Bol şanslar.

Ferencvaros – Zalgiris Vilnius: KGVAR, 1.77 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; 20 Temmuz Salı günü, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu sahnesinde bizleri Ferencvaros ile Zalgiris Vilnius’un zorlu mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 21:00‘da başlama düdüğü çalınacak mücadeleye Groupama Arena Stadı ev sahipliği yapacak. Macaristan NB I Ligi’nde 3 sezondur şampiyon olmayı başaran Ferencvaros, geçtiğimiz sezon şampiyonluk serisini sürdürmeyi başarırken, UEFA Şampiyonlar Ligi Guruplarında mücadele etti. Yeni sezonu ise UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda açan Macaristan temsilcisi, Prishtina engelini 3-0 ve 3-1’lik galibiyetlerle geçti. Transfer döneminde Loncar, Zachariassen ve Mmaee’yi renklerine bağlayan ev sahibi, gücüne güç katarken, yeni sezonda hücum etkisiyle dikkat çekti. 2 maçta 6 gol atmayı başaran Ferencvaros cephesinde, son maçta 3 gol atan Uzuni, sezona harika başladı. Tecrübeli Ferencvaros, Devler sahnesinde yoluna devam etmek istiyor. Zalgiris Vilnius, Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nun ilk ayağında 3-1 mağlup ettiği Linfield’i, deplasmanda 9 kişi kalmasına rağmen 2-1 mağlup etti ve üst tura yükseldi. İlk maçta oyunun hakimi olmayı başaran Litvanya temsilcisi, ikinci maçta ise El Hadj ve Karolis Uzela’nın kırmızı kart görmesine rağmen, kazanma alışkanlığını sürdürdü. Litvanya A Ligi’nde ise son 8 haftadan 6 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran ve liderlik koltuğuna yükselen Zalgiris, Vladimir Cheburin yönetiminde iki kulvarda birden etkisini sürdürüyor. Ligde 20 maçta 37 gol atan konuk ekip, hücum etkisiyle dikkat çekerken, aynı başarıyı Şampiyonlar Ligi sahnesinde sürdürdü ve 180 dakikada 5 gol buldu. Hücum hattındaki etkisiyle 1. Eleme Turu’na damga vuran Ferencvaros ve Zalgiris Vilnius, gollerine 2. Eleme Turu’nda da devam edecektir.

Lincoln Red – CFR Cluj: KGVAR, 2.04 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu‘nun ilk ayağında, Lincoln Red ile CFR Cluj karşı karşıya gelecek. Victoria Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele, 20 Temmuz Salı günü 19:00‘da start alacak. Cebelitarık temsilcisi Lincoln Red, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’na iyi bir başlangıç yapamasa da, rövanş turuna 5 golle damgasını vurdu. Fola Esch karşısında ilk maçta 2-0 öne geçse de, bitime 25 dakika kala skor üstünlüğünü korumayı başaramayan ve 2-2’lik beraberliğe razı gelen ev sahibi, rövanş maçını ise 5-0 kazandı. Sezonu yeni açan Lincoln Red, maç kondisyonunu kazandıkça Şampiyonlar Ligi sahnesinde etkisini arttırdı. Liam Wlaker ve De Barr sezona hariak başlangıç yaparken, tur biletini getiren isimler arasında başı çekti. Hücum hattında çok başarılı bir 180 dakika geçiren Lincoln Red, aynı etkiyi CFR Cluj karşısında sürdürmek istiyor. Geçtiğimiz sezon Romanya 1. Ligi’ni şampiyon tamamlayan CFR Cluj, ülkesini Şampiyonlar Ligi sahnesinde temsil etme hakkı elde ederken, yeni sezonda göreve Marius Sumudica’yı getirdi. Yeni sezonu Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda açan ekip, ilk maçta 3-1 mağlup ettiği Borac Banja’ya, deplasmanda 2-1 mağlup olsa da, üst tur biletini cebine koydu. Romanya 1. Ligi’ne ise geçtiğimiz hafta start veren konuk ekip, ilk hafta U Craiova 1948 engelini 3-2’lik galibiyetle geçti. İki kulvarda birden oyun olarak rakiplerine üstünlük kurmayı başarırken, savunmada önemli açıklar veren CFR Cluj, hatalarını Lincoln Red deplasmanında telafi ederek, Devler sahnesinde yoluna devam etmek istiyor. Golcülerinin performanslarıyla Şampiyonlar Ligi sahnesine iyi başlayan Lincoln Red ve CFR Cluj, hücum etkisini 2. Eleme Turu’nda sürdürecek ve rakip fileleri havalandıracaktır.

Domzale – Honka: KGVAR, 1.68 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu‘nun ilk maçında, Domzale ile Honka, Sportni Park Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 20 Temmuz Salı günü oynanacak mücadelenin başlama saati 18:55. Slovenya temsilcisi Domzale. Geçtiğimiz sezon Slovenya 1. SNL Ligi’ni 4. Sırada tamamlarken, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ülkesini temsil etme hakkı elde etti. Transfer döneminde Alic ve Hodzic’i kadrosuna katan ev sahibi, durgun bir transfer dönemi geçirirken, büyük ölçüde koruduğu kadrosuyla Konferans Ligi’ne iyi başladı. 1. Eleme Turu’nun ilk ayağında Hespera’yı evinde konuk eden Domzale, ilk maçı Zinic’in golüyle 1-0 kazanmayı başarırken, deplasmanda zor anlar yaşasa da, 1-0 geriden gelerek Kait’in golüyle skoru eşitledi ve tur biletini cebine koydu. Hücum hattı sezona iyi bir başlangıç yaparken, sezona Konferans Ligi’nde başlayan ve henüz Slovenya Ligi’nin başlamamasının sıkıntısını yaşayan ev sahibi, maç kondisyonundan yoksun olsa da, iyi bir başlangıca imza attı. Finlandiya Veikkausliiga’nın son 3 haftasında yükselişe geçerek, 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başaran ve 8. Sıraya kadar yükselerek alt sıralardan kurtulmayı başaran Honka, yükselen performansıyla UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin 1. Eleme Turu’nda da üst tur hedefine ulaştı. Runavik ile evinde 0-0 berabere kalmasının ardından deplasmandan 3-1’lik galibiyetle çıkmayı başaran Vesa Vasara’nın öğrencileri, 2. Eleme Turu’nda Domzale karşısına çıkacak. Maç kondisyonu ile rakibinden avantajlı konumda olan Finlandiya temsilcisi Honka, yükselişini hız kesmeden sürdürerek, deplasmanda tur kapısını aralamak istiyor. Konferans Ligi 1. Eleme Turu’nda iyi performanslarıyla dikkat çeken Domzale ve Honka, iyi futbolunu hız kesmeden sürdürecek ve turun ilk ayağında rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.06

Bets10 Bahis Oranı: 8.97