Günün İddaa Kuponu 20.07.2021

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Alashkert – FC Sheriff: 2.5 ALT, 1.52 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Alashkert, bildiğimiz gibi Şampiyonlar Ligi’ne 1. Eleme turundan katıldı. İlk turda Galler’in Conanhs Quay takımı ile karşılaşan Alashkert, ilk maçta rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı. Rövanş maçında ise Connahs Quay’ı 1-0 mağlup eden Aleksandr Grigoryan’ın öğrencileri, adını 2. Tura yazdırmayı başardı. Kazakistan temsilcisi Alashkert, 2. Eleme turunda FC Sheriff ile karşılaşacak. Bu kez Alashkert’in işi çok daha zor olacak diyebiliriz. FC Sheriff, Moldova Ulusal Ligi takımlarından biri. Geçtiğimiz sezonu Moldova Ligi’nde şampiyon olarak tamamaldılar. En yakın takipçisi Petrocub’un tam 23 puan önünde şampiyonluğa ulaşan FC Sheriff, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turunda Alashkert ile eşleşti. Yuri Vernydub’un öğrencileri, yeni sezona mağlubiyet ile başladı. Sezonun ilk haftasında iç sahada konuk ettikleri CSF Balti’ye 1-0 kaybettiler. Öte yandan 1. Turda Arnavutluk temsilcisi Teuta ile karşılaşan FC Sheriff’in rahat bir şekilde turu geçip, Alashkert’in rakibi olduğunu belirtelim. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. FC Sheriff, önceki turda oynadığı 2 maçta da gol yemedi. Bu deplasmanda alacakları beraberlik bile önemli. Ben az gollü bir karşılaşma bekliyorum. Tercihim 2.5 gol altı.

Rapid Wien – Sparta Prag: 02 (ç), 1.32 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Rapid Wien, geçtiğimiz sezonu Avusturya Bundesliga’da 2. Sırada tamamlamıştı. Son yıllarda Salzburg’un hegemonyasına son veremiyorlar. Şampiyonlar Ligi’ne 2. Eleme turundan katılacak olan Rapid Wien’in rakibi, Sparta Prag oldu. Geçtiğimiz sezonu Çekya Ligi’nde 2. Sırada tamamlayan Sparta Prag ile kozlarını paylaşacaklar. Bu sezon transfer döneminde Mlade Boleslav’dan Jonas Auer, Stoke City’den ise Kewin Wimmer’i kadrosuna katan Rapid Wien, özellikle savunma hattını iyice güçlendirdi. Sparta Prag, geçtiğimiz sezonu şampiyon Slavia Prag’ın ardından 2. Sırada tamamladı. Pavel Vrba’nın öğrencileri, yeni sezon hazırlık kampında 4 maça çıktı. İlk 2 maçını zayıf takımalarla oynayan ve kazanan Sparta Prag, Wolfsberger’e 3-2 kaybederken, Dinamo Moskova ile de 2-2 berabere kaldı. Kadrosuna David Hancko ve Casper Jöjer gibi 2 önemli ismi katan Sparta Prag’ta Benjamin Tetteh, Libor Kozak ve Srjdan Plavsic ise takımdan ayrılan isimler oldu. Sparta Prag’ın kadro kalitesi, Rapid Wien’e nazaran daha iyi. Hlozek, Krejci, ve Dockal gibi kaliteli isimler var. Sparta Prag’ın ilk maçtan avantajlı bir skor almasını bekliyorum.

Dinamo Zagreb – Omonia Nicosia: MS 1, 1.28 (iddaa) – 1.36 (Bets10) ; Dinamo Zagreb, geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turunda İzlanda’nın Valur takımı ile karşılaştı. İlk maçta rakibini 3-2 mağlup eden Dinamo Zagreb, rövanş maçını da 2-0 kazandı ve bir üst tura adını yazdıran taraf oldu. Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turunda ise Omonio Nicosia ile karşılaşacaklar. Hırvatistan Ligi’nde yeni sezon start aldı ve Dinamo Zagreb, ilk haftada karşılaştığı Slaven Belupo’ya 2-0 kaybetti. İlk maçta Omonio Nicosia ile karşılaşacak olan Dinamo Zagreb, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Omonia Nicosia, geçtiğimiz sezonu Kıbrıs Rum Kesimi Ligi’nde şampiyon olarak tamamladı. En yakın takipçisi AEL Limassol’un 1 puan önünde sezonu şampiyonlukla taçlandıran Henning Berg’in ekibi, Şampiyonlar Ligi’ne 2. Eleme turundan katılacak. Zor bir kura çeken Omonia Nicosia, Dinamo Zagreb karşısında sürpriz arayacak. Sezona Süper Kupa şampiyonluğu ile başlayan Omonia Nicosia’nın öğrencileri, Anorthosis’i penaltılarla geçmeyi başarmıştı. Dinamo Zagreb, turun ve maçın net favorisi. İlk maçta Omonia Nicosia karşısında kazanacaklarını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.56

Bets10 Bahis Oranı: 3.62