Malmö HJK Helsinki İddaa Tahmini 21.07.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu ilk maçında Malmö iç sahada, HJK Helsinki’yi ağırlayacak. Karşılaşmanın saat 20.00’de başlayacağını ve Bets10 sitesinden takip edilebileceğini belirtelim.

Malmö ve HJK Helsinki arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Malmö kazanır 1.42, beraberlik 3.95, HJK Helsinki kazanır ise 5.55 olarak açıklanmış.

Malmö’den Farklı Galibiyetler

Malmö, son haftalarda İsveç Allsvenskan’da farklı galibiyetler almaya başladı. Norrköping deplasmanında alınan 3-2’lik mağlubiyetin ardından, önce IK Sirius’u 4-0 ile geçen Malmö, geçtiğimiz hafta ise Degerfors deplasmanında 5-0 kazandı. Son 2 maçta 9 gol atan Jon Dahl Tomasson’un öğrencileri, ligin en çok gol atan takımı olma unvanını devam ettiriyor. Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turunda Riga FC’yi elemeyi başaran Malmö, 2. Turda bugün HJK Helsinki ile karşılaşacak. Malmö, HJK Helsinki karşısında maçın ve turun favorisi olarak gösteriliyor.

HJK Helsinki Sürpriz Peşinde

HJK Helsinki, Şampiyonlar Ligi’ne 1. Eleme turundan katıldı. Geçtiğimiz sezonu Finlandiya Veikkausliiga’da şampiyon olarak tamamlayan HJK Helsinki, 1. Eleme turunda karşılaştığı Buducnost Podgorica’yı ilk maçta 3-1, rövanş maçında ise 4-0 mağlup etmeyi başardı ve 2. Tura yükseldi. 2. Turda bu kez daha zorlu bir rakip ile karşılaşacaklar. Malmö’ye konuk olacak HJK Helsinki’yi zor bir 90 dakika bekliyor. Hafta sonu ise Finlandiya Veikkausliiga’da Oulu’ya deplasmanda 2-1 kaybeden HJK Helsinki, bu sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı.

Maç Bilgileri

Malmö – HJK Helsinki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Swedbank Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Marko Johansson, Jonas Knudsen, Lasse Nielsen, Anel Ahmedhodzic, Jo Inge Berget, Felix Bejimo, Veljko Birmancevic, Erdal Rakip, Anders Christiansen, Antonio Colak, Pavle Vagic

HJK Helsinki'nin ilk 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Hugo Keto, O’Shaughnessy, Tenho, Murillo, Moren, Tanaka, Lingman, Riski, Browne, Valencic, Riski

İddaa Tahmini

Malmö’nün kazanacağını düşünüyorum. Son haftalarda hücum anlamında da üretkenle. HJK Helsinki karşısında da kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.29

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Malmö, zor da olsa kazandı. HJK Helsinki’yi ilk maçta 2-1 mağlup ettiler.