PSV Galatasaray İddaa Tahmini 21.07.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda, PSV’ye konuk olacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TV 8 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

PSV ile Galatasaray takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak PSV galibiyetine 1.78, beraberlik tercihine 3.75, Galatasaray galibiyetine ise 4.20 verildiğini görüyoruz.

PSV Hücumda Etkili 

PSV, Hollanda’nın köklü takımlarından bir tanesi. Geçtiğimiz sezon Hollanda Eredivisie’de şampiyon olamadılar ama iyi bir sezon geçirdiklerini belirtelim. Şampiyon Ajax’ın ardından sezonu 2. Sırada tamamladılar. Şampiyonlar Ligi’ne 2. Eleme turundan katılacak olan PSV, iki ayaklı maçta favori olarak gösteriliyor. Kadrolarında Mario Götze, Donyell Malen, Mohammed Ihattaren, Carlos Gakpo ve Eran Zahavi gibi çok kaliteli isimleri kadrosunda barındırıyorlar. Özellikle Malen ve Götze’ye önlem almak, Galatasaray adına şart. Geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi’ne 3. Eleme turundan katılan PSV, Mura ve Rosenborg’u eleyerek gruplara kalmıştı. Bu kez Şampiyonlar Ligi’nde yolunda devam edecek olan Roger Schmidt’in ekibi, Galatasaray karşısında ilk maçta galibiyet hedefliyor. 

Galatasaray’da Eksikler Var 

Galatasaray, bildiğimiz gibi geçen sezon Spor Toto Süper Lig’de 2. Sırada tamamladı. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 2. Eleme turundan katılacak olan Sarı Kırmızılılar, PSV deplasmanına konuk olacak. Geçtiğimiz sezona nazaran kadro kalitesinde azalma yaşayan Galatasaray, PSV deplasmanına eksiklerle gidecek. Transfer döneminde şimdiye kadar 2 takviye yapan Galatasaray, Kasımpaşa’dan Aytaç Kara, Göztepe’den ise Alpaslan Öztürk’ü kadrosuna kattı. Ryan Donk, Onyekuru, Gedson Fernandes, Etebo, Şener Özbayraklı, Halil Dervişoğlu ve Saracchi gibi isimlerin ise takımdan ayrıldıklarını belirtelim. PSV maçı öncesinde Falcao’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Emre Akbaba ise covid. Yedlin ve Omar’ın ise sakatlıkları devam ediyor. Öte yandan Oğulcan’da kadroda yer almıyor. Galatasaray’ın bu eksiklerle PSV, deplasmanından avantajlı bir skor ile dönmesi pek kolay gözükmüyor.

Maç Bilgileri

PSV – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV 8 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Alejandro Hernandez. Mücadele Philips Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Falcao’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Emre Akbaba ise covid. Yedlin ve Omar’ın ise sakatlıkları devam ediyor. Öte yandan Oğulcan’da kadroda yer almıyor.

PSV'nin ilk 11’i Belli mi?

PSV’nin muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Jordan Teze, Nick Viergever, Oliver Boscagli, Philipp Max, Ibrahim Sangare, Marco Van Ginkel, Cody Gakpo, Mohamed Ihattaren, Mario Götze, Eran Zahavi

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Alpaslan Öztürk, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir, Ömer Bayram, Aytaç Kara, Sofian Feghouli, Arda Turan, Ryan Babel, Mostafa Mohamed

İddaa Tahmini

Temsilcimiz Galatasaray’da ciddi eksikler var. Sezon başı olması sebebiyle de tam anlamıyla hazır bir görüntüde değiller. PSV, iç saha ve kadro kalitesi avantajıyla galibiyete yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.53

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, kötü bir gece geçirdi. PSV’ye 5-1 kaybettiler ve tur şansını mucizelere bıraktılar.