Günün İddaa Kuponu (2) 21.07.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde 2. Eleme Turu’nun ilk maçları oynanırken, 21 Temmuz Çarşamba günü için 3 güvendiğim müsabakayı kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

PSV – Galatasaray: İY 0, 1.99 (iddaa) – 2.60 (Bets10) ; 21 Temmuz Çarşamba günü, temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu‘nun ilk maçında PSV Eindhoven deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 22:00‘de başlayacak mücadeleyi İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Maçın yayın ekranı ise TV 8. Hollanda Eredivisie Ligi’nde şampiyonluğu Ajax’a kaptıran PSV, yeni sezon öncesi gözünü Şampiyonlar Ligi biletine dikti. Geçtiğimiz sezonun başında teknik adam görevine Roger Schmidt’i getiren PSV, 2 sezondur devam eden şampiyonluk hasretine son vermeyi başaramasa da, liderin 16 puan gerisinde, ligi 2. Sırada tamamladı ve Schmidt yönetiminde sergilenen performans grafiği gelecek için umut verdi. Kadrosunda  Donyell Malen, Mario Götze, Mohammed Ihattaren, Eran Zahavi, Cody Gakpo ve Philipp Max gibi yıldızları barındıran ev sahibi, transfer döneminde ise Marco Van Ginkel, Davy Pröpper, Philipp Mwene, Joel Drommel ve Andre Ramalho’yu kadrosuna katarak, gücüne güç kattı. Yeni sezon hazırlıklarında PAOK ve RWDM 47’yi mağlup etmeyi başaran PSV, Osnabruck ile berabere kaldı. Hollanda temsilcisi transfer harekâtını büyük ölçüde tamamlarken, Şampiyonlar Ligi sahnesine hazır. Geçtiğimiz sezon Türkiye Süper Ligi’nde şampiyonluğu Beşiktaş’a kaptıran Galatasaray, şampiyonluğun kapısından döndü diyebiliriz. Averajla zaferi kaçıran Fatih Terim’in öğrencileri, son 9 haftalık periyottan namağlup çıkmayı başardı. Yeni sezonda Terim ola yola devam diyen Sarı Kırmızılılar, kiralık olarak takımda forma giyen Gedson Fernandes, Etebo, Onyekuru ve Halil Dervişoğlu’nun takımlarına dönmesiyle birlikte kan kaybetti. Transfer döneminde Türk yıldızlara yönelen Galatasaray, Alparslan Öztürk, Aytaç Kara ve Barış Yılmaz’ı kadrosuna kattı. Henüz beklediği ve istediği transferleri yapamayan Galatasaray’da, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu öncesinde kadro oldukça kısıtlı. Zoru başarmak isteyen Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde kısıtlı kadrosundan en yüksek verimi alarak, PSV deplasmanından avantajlı dönmek istiyor. Sezonu Şampiyonlar Ligi sahnesinde sezonu açacak olan PSV ve Galatasaray, turun ilk ayağında temkinli bir futbolla karşılaşmaya başlayacak ve devre arasına beraberlikle girecektir.

Kairat – Kızılyıldız: KGVAR, 1.70 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 21 Temmuz Çarşamba günü yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu mücadelesinde, Kairat ile Kızılyıldız karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 17:00. Kazakistan Premier Ligi’nde 19 haftadan 10 galibiyet, 7 beraberlik, 2 mağlubiyetle 37 puan toplamayı başaran Kairat, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda ise Maccabi Haifa’yı saf dışına itmeyi başardı. Turun ilk ayağında deplasmana konuk olan Kairat, 1-0 geriden gelerek, Nuraly Alip’in golüyle 1-1’lik beraberliği yakalarken, rövanş maçında Vagner Love ve Aibol Abiken’in golleriyle 2-0’lık galibiyete uzandı. Mücadeleyi 10 kişi tamamlasa da, rakibine gol şansı vermeyen Kazakistan temsilcisi, ligdeki etkili hücum performansını, Devler sahnesine taşımayı başardı. Maccabi Haifa karşısında ender gol fırsatı bulsa da, fırsatları iyi değerlendiren Kairat, Şampiyonlar Ligi hayallerinden kolay vazgeçmeyeceğini 180 dakika sonunda ispatladı. Sırbistan Süper Ligi’nde geçtiğimiz sezonu namağlup şampiyon tamamlamayı başaran Kızılyıldız, ülkesini UEFA Şampiyonlar Ligi’dne temsil etme fırsatı bulurken, yeni sezona beraberlikle başladı. Durgun bir transfer dönemi geçiren konuk ekip, yedek kulübesine takviyeler yaparken, kadrosunu büyük ölçüde korudu. Yeni sezonu Sırbistan Süper Ligi’nde geçtiğimiz hafta açan Dejan Stankovic’in öğrencileri, evinde ağırladığı Vojvodina ile golsüz berabere kaldı. Rakibinden daha üstün oynamasına ve net gol fırsatları bulmasına karşın, golcüleriyle sonuca gitmeyi başaramayan Kızılyıldız, hatanın telafisi olmadığı Şampiyonlar Ligi sahnesine ise galibiyetle başlamak istiyor. Kolay lokma olmadığını ispatlayan Kairat ve turun favorisi Kızılyıldız, avantaj için çıkacağı ilk maçta, galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, skor üretmeyi başarır.

Mura – Ludogorets: MS 2, 1.80 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu‘nun ilk ayağında, Mura ile Ludogorets karşı karşıya gelecek. 21 Temmuz Çarşamba günü Türkiye saati ile 21:00‘de sahne alacak maça, Fazanerija Stadı ev sahipliği yapacak. Mura cephesinde Slovenya SNL Ligi son derece kötü başlarken, Şampiyonlar Ligi sahnesinde alınan 2 galibiyet ise umut verdi. 1. SNL Ligi’nde ilk hafta Tabor Sezana’yı evinde konuk eden Mura, 3-0’lık mağlubiyetle yıkılırken, devamında Şampiyonlar Ligi sahnesinde Shkendija’yı 1-0 ve 5-0’lık skorlarla mağlup etmeyi başardı. Ante Simundza’nın öğrencileri, ligde yaşadığı savunma zafiyetlerini, Şampiyonlar Ligi sahnesinde yaşamazken, hücum hattı da aynı etkiyi gösterdi. Ev sahibi Shkendija engelini zorlanmadan geçse de, 2. Eleme Turu’nda Ludogorets oldukça zorlu bir rakip. Mura ilk maçtan avantajla çıkarak, 2. Eleme Turu’nda sürpriz bir sonuca imza atmak istiyor. Bulgaristan Süper Kupası’nda ligin son şampiyonu CSKA Sofia’yı 4-0 mağlup etmeyi başaran Ludogorets, sezonu kupayla açarken, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda Shakhtyor’u 2 maçta da mağlup ederek, Mura’nın rakibi oldu. Shakhtyor karşısında 1-0’lık galibiyetle alan konuk ekip, gol yememe süresini 270 dakikaya çıkarmayı başarırken, iki kulvarda birden etkili futboluyla dikkat çekti. Şampiyonlar Ligi’nin tecrübeli takımı Ludogorets, rakibinden bir adım daha önde. Kadro kalitesini sezonun açılışıyla birlikte ortaya koyan konuk ekip, transfer döneminde kadrosuna kattığı Despedov, Verdon ve Plastun’dan 3 maçta da önemli katkılar alırken, gücüne güç katarak yoluna devam etti. Ludogorets kazanma alışkanlığını Mura deplasmanında sürdürecek ve yeni sezonda çıkacağı 4 maçtan da galibiyetle çıkarak, tur kapısını aralayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.08

Bets10 Bahis Oranı: 9.88