Günün İddaa Kuponu 21.07.2021

21 Temmuz Çarşamba günü Norveç Eliteseiren Ligi’nde oynanacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledim. Kazanmanız dileğiyle.

Sarpsborg – Mjondalen: MS 1, 1.68 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi‘nde heyecan hız kesmeden devam ediyor. 21 Temmuz Çarşamba günü Türkiye saati ile 20:00‘de sahne alacak mücadelede, Sarpsborg ile Mjondalen karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sarpsborg, Eliteserien Ligi’nde son haftayı puan kaybıyla kapattı. Son şampiyon Bodo/Glimt’i evinde ağırlayan Mikael Stahre’nin öğrencileri, Salentros ve Kone’nin golleriyle 2 kez öne geçmeyi başarırken, savunmadaki bireysel hatalar ev sahibinde 2 puan kaybedilmesine neden oldu. 12 hafta sonunda sadece 3 galibiyet alan ve 10 gol atabilen ev sahibi, attığı gol sayısı ve aldığı galibiyetlerle, ligde güven vermeyi başaramadı. Skor üretmekte zorlanan ve ligin en zayıf hücum performansına sahip olan Sarpsborg’un, alt sıralardan kurtulmak için galibiyete ihtiyacı var. Norveç Eliteserien Ligi’nde yaşadığı 8 maçlık galibiyet hasretine, evinde ağırladığı Haugesund’u 3-0 mağlup ederek son vermeyi başaran Mjondalen, geçtiğimiz hafta ligin en alt sırasında yer alan Brann karşısında kazanmayı sürdüremedi ve 1-1’lik beraberlikle birlikte, tekrar düşüşe geçti. 11 haftadan 2 galibiyet, 5 beraberlikle 11 puan toplamayı başaran Mjondalen, düşme potasından sadece 1 puan uzaklıkta. En yakın rakibi Sarpsborg karşısında kazanarak, rahat bir nefes alma şansına sahip olan konuk ekip, ligin zayıf halkası Brann karşısında sergilediği 90 dakikalık performansla, güven vermekten çok uzakta. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Sarpsborg, deplasmanda 5 maçtır kazanamayan ve 12 hafta sonunda kendisinin 2 puan altında kalan Mjondalen karşısında, galibiyet için yeterli olmayı başaracaktır.

Stabaek – Lilleström: MS 2, 2.08 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; Nadderud Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde, Stabaek ile Lilleström karşı karşıya gelecek. 21 Temmuz Çarşamba günü bizleri bekleyen mücadele, 20:00‘de başlayacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Stabaek, Norveç Eliteserien Ligi’nin en zayıf halkası haline geldi. İlk 11 haftada sadece en yakın rakibi Brann’ı 3. Hafta mağlup etmeyi başaran ev sahibi, geri kalan 10 haftadan ise sadece 2 puan çıkarabildi. 8 maçtır galibiyete hasret kalan Jan Jönsson’un öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Stromsgodset deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndü ve kötü gidişatını sürdürdü. Stabaek haftalardır toparlanmak adına güven vermiyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta lider Molde’yi evinde konuk eden Lilleström, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı mücadelenin bitmesine saniyeler kala, Lars Mogstad Ranger’in golüyle beraberliğe ulaştı. Son 8 haftadan namağlup çıkmayı başaran Lilleström, 4 galibiyet, 4 beraberlikle puanını 18’e yükseltti ve yeni çıktığı Eliteserien Ligi’nde 8. Sırada yer aldı. Lige üst üste 2 mağlubiyetle kötü bir başlangıç Jörgen Lennartsson’un öğrencileri, son 8 haftada ise ligin en iyi performans grafiklerinden birini ortaya koydu. Lidere dahi geçit vermeyen Lilleström, ligin en zayıf halkası Stabaek karşısında galibiyete yakın taraf. Norveç Eliteserien Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan Lilleström, 8 maçlık yenilmezlik serisini ligin zayıf halkası Stabaek karşısında galibiyetle taçlandıracaktır.

Sandefjord – Haugesund: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Sandefjord evinde Haugesund‘u konuk edecek. 21 Temmuz Çarşamba günü fikstüründe yer alan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinin başlama saati ise 20:00. Norveç Eliteserien Ligi’nin ilk 11 haftasından 5 galibiyet çıkaran Sandefjord, henüz hiçbir rakibiyle berabere kalmazken, topladığı 15 puanla 11. Sırada yer aldı. Bodo/Glimt galibiyetiyle başladığı yükselişini Stabaek ve Sarpsborg galibiyetleriyle sürdüren ev sahibi, 270 dakikalık gol yememe başarısıyla dikkat çekerken, geçtiğimiz hafta konuk olduğun Kristiandsund deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. Maç boyunca rakip kaleye gitmekte zorlanan Sandefjord, savunma hattında da aynı başarısız performansı ortaya koyunca, farklı mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Alt sıralardan kurtulmayı başaramayan ev sahibi, düşme potasından 5 puan uzaklıkta yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta evinde Valerenga’yı konuk eden Haugesund, 5. Sırada yer alan rakibini Wadji’nin 2, Krygard’ın tek golüyle 3-1 mağlup etmeyi başardı ve 11 hafta sonunda 5. Galibiyetine ulaştı. 2 hafta önce Mjondalen’e deplasmanda 3-0 mağlup olan konuk ekip, son hafta hem hücum hem de savunmadaki etkisini artırdı. Sezon başlangıcında 3 haftadan 2 puan toplayan ve 270 dakika boyunca gol atmayı başaramayan Haugesund, ligin zayıf halkaları arasında yer alırken, son 6 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle çıkmayı başardı ve Eliteserien Ligi’nde yükselişe geçti. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iç saha galibiyetlerine devam etmek isteyen Sandefjord ve yükselişini sürdürmek isteyen Haugesund’un, haftayı golle tamamlayacağı görüşündeyim.

Toplam İddaa Oranı: 5.48

Bets10 Bahis Oranı: 7.56