Mura – Ludogorets İddaa Tahmini 21.07.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu‘nun ilk ayağında, Mura ile Ludogorets karşı karşıya gelecek. 21 Temmuz Çarşamba günü Türkiye saati ile 21:00‘de sahne alacak maça, Fazanerija Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Mura galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.40, Ludogorets galibiyetine ise 2.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.10, beraberliğe 2.85, konuk ekibe ise 1.80 oran veriyor.

Mura Sürpriz Peşinde

Mura cephesinde Slovenya SNL Ligi son derece kötü başlarken, Şampiyonlar Ligi sahnesinde alınan 2 galibiyet ise umut verdi. 1. SNL Ligi’nde ilk hafta Tabor Sezana’yı evinde konuk eden Mura, 3-0’lık mağlubiyetle yıkılırken, devamında Şampiyonlar Ligi sahnesinde Shkendija’yı 1-0 ve 5-0’lık skorlarla mağlup etmeyi başardı. Ante Simundza’nın öğrencileri, ligde yaşadığı savunma zafiyetlerini, Şampiyonlar Ligi sahnesinde yaşamazken, hücum hattı da aynı etkiyi gösterdi. Ev sahibi Shkendija engelini zorlanmadan geçse de, 2. Eleme Turu’nda Ludogorets oldukça zorlu bir rakip. Mura ilk maçtan avantajla çıkarak, 2. Eleme Turu’nda sürpriz bir sonuca imza atmak istiyor.

Ludogorets Gücüne Güç Kattı

Bulgaristan Süper Kupası’nda ligin son şampiyonu CSKA Sofia’yı 4-0 mağlup etmeyi başaran Ludogorets, sezonu kupayla açarken, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda Shakhtyor’u 2 maçta da mağlup ederek, Mura’nın rakibi oldu. Shakhtyor karşısında 1-0’lık galibiyetle alan konuk ekip, gol yememe süresini 270 dakikaya çıkarmayı başarırken, iki kulvarda birden etkili futboluyla dikkat çekti. Şampiyonlar Ligi’nin tecrübeli takımı Ludogorets, rakibinden bir adım daha önde. Kadro kalitesini sezonun açılışıyla birlikte ortaya koyan konuk ekip, transfer döneminde kadrosuna kattığı Despedov, Verdon ve Plastun’dan 3 maçta da önemli katkılar alırken, gücüne güç katarak yoluna devam etti.

Maç Bilgileri

Mura – Ludogorets Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Fazanerija Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Mura’nın ilk 11’i Belli mi?

Mura’nın muhtemel kadrosu: Matko Obradovic, Kous, Karnicnik, Strum, Marusko, Kouter, Horvat, Gorenc, Klepac, Cipot, Bobicanec.

Ludogorets’in ilk 11’i Belli mi?

Ludogorets’in muhtemel kadrosu: Kristijan Kahlina, Nedyalkov, Ikoko, Plastun, Gonçvales, Verdon, Badji, Tekpetey, Souza, Despodov, Keserü.

Ludogorets kazanma alışkanlığını Mura deplasmanında sürdürecek ve yeni sezonda çıkacağı 4 maçtan da galibiyetle çıkarak, tur kapısını aralayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.80

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ludogorets deplasmanda üstün bir oyun sergilese de, etkisini skora yansıtamadı ve deplasmanda golsüz beraberlikle yetindi.