Aberdeen Hacken İddaa Tahmini 22.07.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme turu ilk maçında Aberdeen iç sahada, Hacken ile karşılaşacak. Saat 21.45’te başlayacak mücadele Pittodrie Stadı’nda oynanacak.

Aberdeen ile Hacken zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Aberdeen galibiyetinin 2.30, beraberlik tercihinin 3.20, Hacken galibiyetinin ise 3.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Aberdeen Favori Taraf

Derek Mclness’in öğrencileri, geçtiğimiz sezonu İskoçya Premiership’te 4. Sırada tamamladı. Normal sezonu da 4. Sırada tamamlayan Aberdeen, Şampiyonluk Grubunda da aynı sıralamada kaldı. Böylelikle UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılmaya hak kazandılar. Rangers ve Celtic’in ardından İskoçya’nın köklü takımlşarından biri olduklarını belirtelim. 2. Eleme turu ilk maçında Hacken’ı konuk edecek Aberdeen, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Hacken’ın İşi Kolay Değil

Hacken, son haftalarda İsveç Allsvenskan’da üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Norrköping deplasmanında da kazanmayı başrdılar. Üst üste 4 maçtır kazanan Andreas Alm’ın öğrencileri, üst sıralara doğru tırmanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Aberdeen ile karşılaşacak olan Hacken, geçtiğimiz sezonu 3. Sırada tamamlamıştı ve Konferans Ligi bileti almıştı. İlk maçta Aberdeen deplsamanında işleri kolay olmayacak.

Maç Bilgileri

Aberdeen – Hacken Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin saat 19.45’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pittodrie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Aberdeen'in ilk 11’i Belli mi?

Aberdeen’in muhtemel kadrosu: Joe Lewis, Ross McCrorie, Andrew Considine, Calvin Ramsey, Scott Brown, Ryan Hedges, Funso Ojo, Jonny Hayes, Lewis Ferguson, Christian Ramirez, Jay Emmanuel Thomas

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın muhtemel kadrosu: Pontus Dahlberg, Johan Hammar, Joona Toivio, Elohar Godswill, Oskar Sverrrison, Martin Olsson, Gustav Berggren, Erik Friberg, Tobias Heintz, Patrik Walemark, Alexander Jeremejeff

İddaa Tahmini

Aberdeen’in kadro kalitesi, Hacken’a nazaran daha iyi. Aberdeen’den ilk maçta galibiyet bekliyorum. Hacken, bu deplasmanda direnemez.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.12

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.30

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Aberdeen, beklentilerin üzerine çıktı. Hacken’ı 5-1 mağlup ettiler ve tur kapısını araladılar.